Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Graficka karta

Od: jarda666 odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Tak bzučící MSi jsem vyměnil za stejně bzučící MSi GTX970. A mam toho dost. Divam se po jine značce a padla mi do oka Gigabyte. A ma otázka zni zda li je možné kombinovat značku výrobce grafiky a základni desky. Tedy jestli nevadi mít grafiku od gigabyte a desku od msi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obecně - výrobce (firmu) komponentů můžete kombinovat, ale musíte zachovat tu kompatibilitu hardware. Zdravím!

doplněno 24.11.14 23:21:

Tak, na to si netroufám odpovědět - já jsem si vždy vybíral komponenty přes konfigurátor PC a neřešil jsem kompatibilitu. Ale, na první pohled by to mohlo pasovat.

jarda666
hodnocení

Ok. Budou spolu fungovat tyto dve?
alza.cz/...
alza.cz/...
Díky.

au1
hodnocení

0x

já ti nevím, ale není to "bzučení" vada grafik s chipsetem nVidia 970? Viděl jsem že se to tu řešilo, možná si nepomůžeš změnou výrobce stejné grafiky. Možná se poohlídni po kartě s jiným chipsetem.
já měl GTX760 od Gigabytu, a vměnil jsem ji za GTX760 od MSI, ani jedna nebzučela :) ale MSI má nesrovnatelně lepší chladič. Co GTX780?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]