Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktulizace nejdou stáhnout

Od: danner12* odpovědí: 3 změna:

Nejdou mi stáhnout aktulizace píše to toto.

Aktualizace zabezpečení pro rozhraní Microsoft .NET Framework 4.5, 4.5.1 a 4.5.2 v systémech Windows 7, Windows Vista a Windows Server 2008 x86 (KB2979578)

Velikost ke stažení: 1,6 MB

Tato aktualizace se možná projeví až po restartování počítače.

Typ aktualizace: Důležité

V softwarovém produktu společnosti Microsoft byl zjištěn problém zabezpečení, který by mohl mít vliv na váš systém. Instalací této aktualizace od společnosti Microsoft zajistíte lepší ochranu svého počítače. Úplný seznam problémů řešených touto aktualizací naleznete v souvisejícím článku znalostní báze Microsoft Knowledge Base. Po dokončení instalace bude pravděpodobně třeba restartovat počítač.

Další informace:
support.microsoft.com/...

Nápověda a podpora:
support.microsoft.com/...

Co stím aktulizace nainstaluju a hned to po mě chce instalovat znovu. Zabezpečení pc mám dobré používám avast a jsem s ním spokojen.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Takže: Nejdou stáhnout aktualizace? Nebo jdou stáhnout a nejdou nainstalovat? Nebo se nabízí stále dokola ke stažení? Zkusil bych to vyřešit odinstalací Microsoft NET Framework z počítače a opětovnou instalací poslední verze.

danner12*
hodnocení

Stále dokola ke stažení.

pravdomluvny*

Zkus použít .NET Framework Cleanup Tool. Zacyklené auktualizace by měly ustat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]