Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodpovídající systém

Od: kowik odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda mi mužete poradit když jsem npř. v Data (D:) a chvilku tam něco dělám tak mi naskočí že mi to přestalo pracovat a zasekne se mi počítač nemohu z toho přejít ani na skype nebo na prohlížeč.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Co přestalo pracovat? Jak zní ta hláška?

Neběží zbytečně moc procesů najednou?

Provádíš pravidelně údržbu a čistění počítače?

Projel jsi počítač antivirem?

kowik
hodnocení

Vždy mi napíše že skype přestal pracovat a zasekne se mi to.
Ne neběží ja si vše co nepotřebuji vždy vypnu.
Ano provádím.

Projel jsem ho antivirusem.

kowik
hodnocení

Ahoj takže dal jsem v avastu rychlý test a našlo mi to 3 infikované soubory chtěl bych se zeptat co má zvolit
: Automaticky vyčistit,přesunout do truhly,opravit,smazat,žadne akce? prosím podaďte. (zavažnost vysoká)

pravdomluvny*

Záleží na tom, co je to za soubory. Je-li závažnost vysoká, tak asi přesunout do truhly.

doplněno 24.11.14 19:37:

Pády Skype a nejen to, např když mi nové verze nevyhovovaly, jsem řešil přechodem na starší verze z trojkové řady.Můžeš to zkusit. A ještě je pak taky potřeba zajistit, aby se Skype sám neaktualizoval. Je o tom spousta článků na netu. Další možností je, že pády Skype způsobuje některá aktualizace Windows.

kowik
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]