Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní pc 20k názor

Od: xxxnoscopexxx odpovědí: 15 změna:
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Mas tm 2x chladic na procesor. Prihodil bych tam tak 240Gb SSD disk. Jinak asi jo.

chizuru*
hodnocení

0x

1) Na co dva chladiče na procesor?
2) Jeden modul RAM 8GB CL10 bych vyměnila za 2 moduly 4GB CL9
3) Zdroj bych dala o něco slabší, ale ne o moc, třeba 550-600W
Pak je tu ještě pár dalších věcí, jako třeba že sama bych brala procesor od Intelu, jelikož AMD k hraní nedoporučuji...
Co do grafiky mluvit nebudu, protože se vyznám jen v nVidiích, AMD jde mimo mne. :)

xxxnoscopexxx
hodnocení

Ok, vše změním.

hodnocení

0x

Vypadá to jakž takž dobře... Jen vyměnit základní desku za czc.cz/...

A jak píše nahoře dát 2x4GB (dual channel) intel se do 20K nějak moc nevejde (slušnej). Procesor je v pořádku na hry a na hry 280 stačí pokud možno dát 280x.

chizuru*

Já sama mám i3-3250 (Pokud bych kupovala CPU v dnešní době, sáhla bych po nějakém lepším, novějším i3, ale když jsem ho kupovala ještě nevyšla čtvrtá generace), teď budu kupovat GTX 970 a se zbytkem mám i tak sestavu za 20k. :)
Někdo by mne za to možná poslal někam, ale já si za tím stojím, navíc je tu pořád možnost budoucího upgrade, zatímco 970 se už za tak málo peněz narozdíl od CPU vylepšit nedá.. :)

xxxnoscopexxx
hodnocení

Už jsen ji pozměnil, mám tam intel.

Ta i5 je dobrá jen vybrat lepší desku (z77) a hlavně nebrat Asrock/Gigabyte - Asus nebo MSI brát.

doplněno 24.11.14 18:01:

Jinak jestli chceš sestavu co je hodně uživatelema odzkoušená a je sestavena od odborníka přes PC - alfa.cz/...

xxxnoscopexxx
hodnocení

Tahle deska je k intelu doporučovaná, podívej se kde chceš a všude o této koktrétní píšou jen chválu, za tuto cenu nemá asus a msi nic extra, v cenně nad 2000 to už drtí msi.

Však mě je jedno co si koupíš...

xxxnoscopexxx
hodnocení

Děkuji. Opravdu budu raději utrácet peníze za lepší chlazenó a procesor než za základní desku kterou nic nezískám. Kromě delší životnosti, navíc pc není můj, stavím ho pro kamaráda.

frantisekpetru*
hodnocení

0x

V základu dobrý, jen:
zdroj v pohodě postačí tento: czc.cz/...
RAM lepší s časováním CL9, třeba: czc.cz/...
DVD mechanika v seznamu je jen čtecí, to úmyslně? Zapisovací třeba: czc.cz/...
Skříň je sice hodně individuální a mj i designová záležitost, ale určitě už bych dnes nebral bez USB3. Třeba tato czc.cz/... je jednak težší - masivnější - pevnější, dále má onen USB3 a o jeden ventilátor v ceně navíc a přitom je levnější (Zalman patří mezi ty lepší značky, takže bez obav).

xxxnoscopexxx
hodnocení

Děkuji za radu, zdroj měnit nebudu protože nechávám místo pro případný uprgade, skříň taky nebudu měnit protože kamarád mě výslovně požádal přesně o tento model.
frantisekpetru*
Ok, v tom případě bych volil tento: czc.cz/...
xxxnoscopexxx
hodnocení

Ok, vyměněno.
frantisekpetru*

Nedal jsi tam ty RAMky s nižším časováním, zůstala ti tam i ta původní DVD mechanika, skříň bude pravděpodobně nedostupná (stejně nechápu, proč někdo trvá na technicky horším a dražším výrobku snad jen kvůli vzhledu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]