Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám novou grafickou kartu MSI GTX 970 GAMING 4G. Grafika je super, rozjede náročené hry na nejvyšší detaily. Grafická karta ale při hraní bzučí, co jsem četl na internetu tak hodně kusů s tím má problém - prý se jedná o cívky. Na reklamaci to je, ale nevím jestli to má cenu reklamovat když stejně můžu dostat kus se stejným problémem, možná by se v tomto případě vyplatilo počkat až to inženýři nějak pořeší, už jen kvůli tomu že jsem z grafiky nadšen a hry šlapi perfektně. Další otázka je, jestli to nějak nezkracuje životnost karty. V diskuzi na Nvidii psali že to bzučení někdy samo odezní.
Na reklamaci máte 2 roky - pokud vám zvuk nevadí, počkejte...
Naopak pokud budete reklamovat 3-4x, ještě rád přistoupí prodejce na vrácení peněz ..
doplněno 23.11.14 21:18:přesně tak...
Kdyby to byl problém větráčku, pomůže pravidelné mazání olejem ... ale rezonace... to bude prostě dělat furt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.