Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si tuto grafiku Sapphire HD3870 Ultimate 512MB. Po instalaci se mi na ploše v levo nahoře stále drží malí bílý čtvereček, nevíte někdo proč? Mám nejnovější ovladače 8.8 a nic. Když dám ATI Restart Runtime, tak se jakoby srovnává obraz monitoru tak na 2 vteřiny a při této akci se to neobjevuje až potom. S X1950Pro mi to nedělalo. Děkuji za každou radu.
Takže pokud vyloučím chybu na obrazovce, a DVI kabelu nejspíše se jedná o chybu karty. Pokud se ti nainstalovali ovladače správně jde o hardwarovou chybu. Reklamace, bohužel.
-předtím si s tím ale pohraj, zkus vyměnit kabel nebo monitor, popř. skus kartu u kamaráda
-ještě mě napadlo, netaktoval jsi jí? Btv. jaký máš teploty?
tak teploty dobrý, kabelem to předpokládám taky neni... ty ovladače 8.8 jsou relativně nový možná to je nima... pořádně všechno vymaž a nainstaluj nějaký starší
ne ne kabelem ani monitorem to není, ale asi jsem možná špatně odinstaloval ty starý ovladače z tý X1950PRO, zkusim to přeinstalovat a uvidíme..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.