Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová grafika vs malý bílý čtvereček

Od: terminator* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si tuto grafiku Sapphire HD3870 Ultimate 512MB. Po instalaci se mi na ploše v levo nahoře stále drží malí bílý čtvereček, nevíte někdo proč? Mám nejnovější ovladače 8.8 a nic. Když dám ATI Restart Runtime, tak se jakoby srovnává obraz monitoru tak na 2 vteřiny a při této akci se to neobjevuje až potom. S X1950Pro mi to nedělalo. Děkuji za každou radu.

Nová grafika vs malý bílý čtvereček

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

0x

Takže pokud vyloučím chybu na obrazovce, a DVI kabelu nejspíše se jedná o chybu karty. Pokud se ti nainstalovali ovladače správně jde o hardwarovou chybu. Reklamace, bohužel.
-předtím si s tím ale pohraj, zkus vyměnit kabel nebo monitor, popř. skus kartu u kamaráda
-ještě mě napadlo, netaktoval jsi jí? Btv. jaký máš teploty?

terminator*
hodnocení

teploty mám v idle 39 stupnů a v burnu 49 stupnů

hodnocení

0x

Proč máš dole 2x spuštěná CCC? Odinstaloval jsi předtím starý ovladače?

terminator*
hodnocení

odinstaloval ale šlo to nějak divně odinstalovat, pěkně mě to štve, nová grafárna a je to horší než ta X1950PRO

Náš tam jenom jeden ďobanec, to není až taková hrůza. Zkus to odinstalovat pomocí tohoto nástroje:

drivers.softpedia.com/...

A pak to zase řádně nahoď.

my*
hodnocení

0x

tak teploty dobrý, kabelem to předpokládám taky neni... ty ovladače 8.8 jsou relativně nový možná to je nima... pořádně všechno vymaž a nainstaluj nějaký starší

terminator*
hodnocení

ne ne kabelem ani monitorem to není, ale asi jsem možná špatně odinstaloval ty starý ovladače z tý X1950PRO, zkusim to přeinstalovat a uvidíme..

terminator*
hodnocení

Tak už to běhá. Chtělo to jen kompletně odinstalovat původní ovladače dodané ke kartě Catalyst 8.1 a poté nainstalovat Catalyst 8.7

Děkuji vám za radu a snad tento příspěvek pomůže i někomu jinému se stejným problémem.

my*

myslel jsem si že pomůžou starší ovladače, jsem rád že ti to frká :o)

No a teď tam můžeš vklidu nahodit i 8.8.

terminator*
hodnocení

jo to ještě zkusim dát tam 8.8 mělo by to bejt o.k.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]