Nejste přihlášen/a.
Ahoj! v minulé otázce jsem se ptal jestli PC nebo PS4 došel jsem k odpovědi že PS4 jenže teď přemýšlím jestli Xbox ONE nebo PS4 , jak se dívam Xbox má na videu hezčí barvy ale zase PS4 tam má třeba více rostlin...
nee psplus slouží k tomu že když si aktivujete ps plus tak si můžete stáhnout jakou koliv hru zadarmo a hrát jí dokud vám neskončí limit kterej ste si předplatil až vám ten limit skončí tak hru nespustíte dokud si ho znovu neaktivujete
)
jo opravdu to tak je . ale s tou pozicí ste mě dostal to ted nevím já sem si to dobil jednou a pak už sem to nezkoušel neviplatí se to, to už je lepší koupit rovnou hru , to máte na 90 dní cca 400kč když chcete hrát třeba gta nebo fifu tak za 3 měsíce jí určitě nedohrajete proto je lepší koupit hru a na fb je stránka jestly chcete dám vám sem link tam se vyměnujou hry na ps3 a ps4 myslím že jeto docela výhodný
To je drahý. Nech si herní sestavu postavit od někoho známého přesně na míru. V dnešních herních kartách se moc neorientuju, ale tohle ti někdo z 95% nových komponent postaví do 10000Kč. A na Aukru to možná s ještě nějakou zárukou seženeš za poloviční cenu.
bohužel nemám žádného známeho který by byl schopný postavit funkční počítač a stejně není nad to si lehnout do posele a hrát
Hele ber ps 4 je lepší než pc (pc používám už jen na práci) koupíš hru vložíš a hraješ oproti pc.
Xbox ONE není špatný je to taky dobrá konzole ale já bych bral ps 4 je prostě o něco lepší.
Jo a stím plus sem taky myslel že na online musíš mít zaplacenej plus.
doplněno 24.11.14 21:37:Ps. Na hraní online je potřeba předplacená služba plus kterástojí 180 kč z měsíc a každý mesíc dostaneš 4 hry zdarma což se vyplatí.
Data u wikipedie:
Tato služba je v podstatě předplatné, díky kterému každý měsíc získáte naprosto zdarma vybrané hry, které Vám zůstávají do té doby, než si PS Plus znovu nepředplatíte. Dalšími výhodami je online úložiště o velikosti 1GB, slevy na placený obsah v obchodě PS Store, dřívější přístup k beta verzím her, demoverzí, prémiového stahovatelného obsahu a řadu dalších výhod. PlayStation Plus je možné zakoupit na tři měsíce nebo rok. Oproti PlayStationu 3, konzole PS4 bude pro hraní v režimu více hráčů bude vyžadovat předplacené PS Plus.
Kdybych si měl vybrat mezi timhle šrotem, tak asi ps4 - je o něco výkonější a podle mě na nej vyhází lepší exkluzivity, já žádnou z nich nehrál ale podle recenzí. Navíc xbone obsahuje i kameru, kterou jistojistě zafinancovala nsa - to je halvní důvod proč bych to nebral. Já nejsem zastánce konzolích a nikdy sem je ani neměl, jen muj nazor.
tak určitě ps4 !
xbox má uplně blbej joystick musíš tam dávat baterky a je dost těžkej tlačítka sou daleko od sebe navíc abys hrál online musíš platit měsíčně asi 120kč
dežto playstation má vše zadarmo a joystick je podsvícený lehký tlačítka dobře uspořádané a nabíjí se přes ps pro mě vždy lepší ps
PS4 si musíš aktivovat plus účet ne? zkraceno.cz/... ... to jste si asi spletl s PS3 která to má zadarmo
já si myslím že je dobrej mám podobnej ale starší a sem spokojenej hlavní je mít dobrej hdmi kabel ne ty shity za 100kč já mám za 800 kabel a je dost dobrej uplně jiná grafika obraz úplně čistej , jednou sem vyüžil takle mámu koupily si 3d televizy a já měl doma zrovna hru batmana ve 3d tak sem si šel zahrát fakt super ale strašně stoho bolej oči a hlava stech brejlí :D jo ps4 je super sem víc než spokojenej ten druhej okaz na monitor se mi zdá lepší má odezvu 1ms což je paráda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.