Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy a AdBlock na poradte.cz

Od: vlk95® odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, mám spíše dotaz týkající se administrátorů webu. Všiml jsem si, že pokud mám zaplý adblock, tak se na místech kde je na poradte.cz reklama, zobrazí baner s výstrahou, že mám zapnutý adblock a že reklamy podporují web. Adblock už mám na poradte.cz vypnutý, ale mám i svoje weby s reklamou, a zajímalo by mě jak je to vyřešeté v kódu? Chtěl bych také tímto upozornit na zapnutý adblock, ale nevím jak to udělat. Poradíte jakým kódem to udělat? Typuju že půjde asi o nějaký skript v php, který je tak složitý že to nepochopím a stejně to na svůj web nebudu umět dát, ale třeba ne a je to jednoduché.

Díky za radu.

Reklamy a AdBlock na poradte.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

na netu jsou desítky takových kódů, řeší se to javascriptem a tuším, že žádný nefunguje na 100% verzí Adblocku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]