Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat slozku?

Od: abak odpovědí: 7 změna:

Dobry vecer, kamaradka mi nahrala soubor do pocitace a ja ho nyni nemozu smazat. pokazde kdyz dam odstranit do kose tak mi napise Akci nelze dokoncit, protoze slozka nebo soubor jsou otevrene v jinem programu. zavrete slozku a opakujte akci. Uz si nevim rady vsechno co slo jsem pozaviral.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně je složka neustále nějakým programem používána (možná to dělá i aktivní Obnovení systému). Zkusil bych to odstranit v Nouzovém režimu OS - tedy, po restartu PC se do toho režimu dostat a tam to zkusit. Zdravím!

doplněno 22.11.14 19:14:

Nyní to vypadá, že to byla nějaká instalace programu. Ale, do Nouzového režimu to zkuste při startu PC - opakovaně a důrazně mačkat klávesu F8 a tam tento režim vyberete.

doplněno 22.11.14 19:23:

No, tak sláva.

kubik*
hodnocení

A to se dela jak nebo je to slozite? nerad bych udelal vic skody jak uzitku

hgo
hodnocení

0x

Proč jste názoru, že složka není pro počítač potřebná?

abak
hodnocení

protoze kamaradce to neslo na pocitacu rozjet a tak to skousela u me. a ja to tam nepotrebuju byl to nakej program nebo nevim.

praivo*
hodnocení

0x

Zkus Nouzový režim, jestli nepomůže, tak Live CD/USB s Linuxem.

hodnocení

0x

zkuste smazat v Total Commandru a nebo, pokud nainstalovala nějaký program, tak v Přidat či odebrat programy odstraňte ten program

abak
hodnocení

dekuju vsem za rady uz se mi to podarilo smazat pres nouzovy rezim :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]