Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, kamaradka mi nahrala soubor do pocitace a ja ho nyni nemozu smazat. pokazde kdyz dam odstranit do kose tak mi napise Akci nelze dokoncit, protoze slozka nebo soubor jsou otevrene v jinem programu. zavrete slozku a opakujte akci. Uz si nevim rady vsechno co slo jsem pozaviral.
Dobrý den, patrně je složka neustále nějakým programem používána (možná to dělá i aktivní Obnovení systému). Zkusil bych to odstranit v Nouzovém režimu OS - tedy, po restartu PC se do toho režimu dostat a tam to zkusit. Zdravím!
doplněno 22.11.14 19:14:Nyní to vypadá, že to byla nějaká instalace programu. Ale, do Nouzového režimu to zkuste při startu PC - opakovaně a důrazně mačkat klávesu F8 a tam tento režim vyberete.
doplněno 22.11.14 19:23:No, tak sláva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.