Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si v Lidlu tento repráček (mimochodem za ty peníze hraje víc než slušně). Když jsem jej břes bluetooth spároval s mobilem, hned krásně hrál bez jakéhokoliv dalšího nastavování. Po připojení k notebooku kabelem přes line-in vstup taktéž. Pak jsem jej spároval s bluetooth notebooku, a domníval se (zřejmě naivně), že zvuk notebooku teď půjde do repráčku, jako tomu bylo u mobilu. Ale noťas si dál vesele hrál z vlastního vestavěného repráčku. Jak tedy udělat, aby zvuk notebooku byl posílán přes bluetooth do tohoto reproduktoru? Nějaké nastavení? Nebo nějaký program? Mám Win 8.1.
Všem díky.

0x
0x
Musíš to ještě nastavit v Ovládacích panelech/Zařízení a tiskárrny-tam je zobrazen repráček, pokud je tedy spárován, musíš u něj vyvolat nějakou nabídku (pravým nebo dvojklikem) a tam nastavit přehrávání zvuku PC v repráčku. Píšu to obecně, kdysi jsem to tak dělal u sedmiček-zvuk PC jsem posílal přes BT do telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.