Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si v Lidlu tento repráček (mimochodem za ty peníze hraje víc než slušně). Když jsem jej břes bluetooth spároval s mobilem, hned krásně hrál bez jakéhokoliv dalšího nastavování. Po připojení k notebooku kabelem přes line-in vstup taktéž. Pak jsem jej spároval s bluetooth notebooku, a domníval se (zřejmě naivně), že zvuk notebooku teď půjde do repráčku, jako tomu bylo u mobilu. Ale noťas si dál vesele hrál z vlastního vestavěného repráčku. Jak tedy udělat, aby zvuk notebooku byl posílán přes bluetooth do tohoto reproduktoru? Nějaké nastavení? Nebo nějaký program? Mám Win 8.1.
Všem díky.
Musíš to ještě nastavit v Ovládacích panelech/Zařízení a tiskárrny-tam je zobrazen repráček, pokud je tedy spárován, musíš u něj vyvolat nějakou nabídku (pravým nebo dvojklikem) a tam nastavit přehrávání zvuku PC v repráčku. Píšu to obecně, kdysi jsem to tak dělal u sedmiček-zvuk PC jsem posílal přes BT do telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.