Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to nastavit

Od: dankoss* odpovědí: 5 změna:

dobry den chci se zeptat jak v mem notebook aby se mi ukazovala moje graficka karta nvdia a ne intel hd graphic

viz obrazek

dekuji dopredu za odpoved dan

Jak to nastavit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte svoji grafickou kartu správně nainstalovanou? resp. její ovladače? Skočte si do ovládacích panelů, správce zařízení, záložka Grafické adaptéry - je tam nějaký trojúhelník nebo tam je vidět přídavná grafika?

Zkuste nově přeinstalovat - tj. pravým, vlastnosti, odinstalovat ovladač, restartovat..(pokud jste on-line) nebo aktualizovat...

Jelikož se vám takto ukazuje grafika integrovaná, předpokládám, že přídavnou grafiku nemáte funkční...

praivo*

Já bych řekl, že se ta přídavná grafika spíná až při určité zátěži, příp. při spuštění určité aplikace, což tazatel nesplnil.

dankoss*
hodnocení

ja nomalka hraji hry jako je far cry na stredni , call of dity modern warfare atd

nemam problem hrat hdyr slapeto vpohode jak ma

Jak píše Praivo - zkuste zapnout hru na pozadí, případně další náročné blbinky a mrknout se na DirektX znovu..

dankoss*
22.11.14 18:44
hodnocení

Jak to nastavit #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]