Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout Windows 7 Enterise 64bit?

Od: baron58* odpovědí: 5 změna:

kde stáhnout Windows 7 Enterise 64bit? Byl jsem na stránkách micsosoftu a nemohu najít stránku na download image.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte korektní licenční štítek, zkuste někoho z okolí... IT z firmy, ze školy, z ulice.. - případně zkuste nějaký servis PC.

baron58*
hodnocení

Nechápu o čem to mluvíte. Jaká firma, jaký štítek? Na co? To přece není třeba když chci jenom otestovat jesltli mi pojede na počítači Windows 7.

Tak jde ten Windows 7 Enterprise stáhnout? Já se ptám kde je ta stránka. Protože Windows 7 Enterprise tam mají uvedený ale nenašel jsem ten link na stažení.

Přiznávám, že štítek je blbost - prostě je nutná nějaká licence.. a verzi bez licence nedostanete jinak, než oficiální koupí ...

Na otestování jistě najdete nějaký web - po zadání do googlu..

co tady? getintopc.com/...

tady

instaluj.cz/...

nebo tady

blogs.windows.com/...

doplněno 22.11.14 22:00:

pozdě - nebyl čas :D

baron58*
hodnocení

Vaše rady jsou naprd. To je tak akorád na zavirování počítače. Předpokládám že ste nikdy neslyšel o zkušebních verzích Windows? Na to není třeba žádný štítek. Ale já jsem neřekl že chci verzi bez licence. Řekl jsem že sháním odkud stáhnout Windows 7 Enterprise. To si myslím že je dost konkrétní, proto Vaše odpovědi jsou Off topic. Samozřejmě že jsem měl namysli server www.microsoft.com

baron58*
hodnocení

Už jsem to našel, tak nevím proč mi to poprvé našlo nějakou jinou stránku.

Ten link je tady:

microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]