Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na pc skříň

Od: vergoncz odpovědí: 15 změna:
Co říkate na tuto skříň? czc.cz/... nebudu s ní mít s i5 4460 a r9 270 problémy?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Pokud osadíš všechny pozice pro větráky (nejlépe aspoň Arctic F12 PWM), nevidím problém. Ale pouvažoval bych nad bednou se zdrojem dole a možností slušného "uklizení"kabelů (což bys pak v zájmu efektivního chlazení měl udělat), např. czc.cz/... czc.cz/...

*palec*doplněno 22.11.14 17:25: hej, co jsem udělal na té zkratce? *palec* že by neviditelná mezera? *ee*
vergoncz
hodnocení

Tlačí mě finance a jediné na čem můžu šetřit je skříň.
praivo*

Když oželíš podle mne ne tak moc potřebnou podložku pod klávesnici, ušetříš 200 Kč. Přidej ještě dvě stovky (to by snad neměl být takový problém) a je to.

vergoncz
hodnocení

Jenže je tu takový problém a to ten že já tu skříň už mám, ptám se jestli ta skříň nebude dělat problémy, ne na alternativy.
praivo*

No, předpokládám, že pořádné větráky nemáš (ten, co tam je, je na prd), kabely v ní můžeš maximálně svázat (tj. budou narušovat proud vzduchu), zdroj nahoře taky není zrovna výhra... Fungovat to možná bude, ale budeš muset osadit oba větráky (aspoň Arctic F12 PWM) a kabely uspořádat minimálně takto a nevím, jak budou vypadat teploty a hlučnost:

Názor na pc skříň
vergoncz
hodnocení

Já nevím co mám dělat, skříň už mám, můžu ji vrátit ale docela se mi líbí, opravdu by to byl takový problém? Nechám di to sestavit od czc takže tp snad vyřeší.
praivo*

Asi bys ty komponenty nezničil, ale dobrá volba to fakt není, vážně doporučuji koupit něco lepšího. Ale ani nezkoušej nechat si ho sestavit v obchodě, nemuselo by to dopadnout dobře. Zvládneš to i sám - návodů je na internetu spousta, stačí se jich držet.

vergoncz
hodnocení

Skříň změním, ale jsem opravdu nemehlo a na skládání pc si netroufám, navíc czc vyreklamkvat můžu, svoji neschopnost ne :)
praivo*

Já bych ti to sestavil, ale z okolí Chebu asi nejsi a předpokládám, že nebudeš chtít jen tak někomu poslat poštou na sestavení komponenty za 25k Kč - nemáš v okolí nějakého známého, co se vyzná v počítačích?

vergoncz
hodnocení

Jsem ze zlína, znám sestavárnu ale vyhraní si čas 2 týdny a poplatek 500kč, stojí to za to?
praivo*

Záleží na tom, jak to dopadne. Máš nějaké fotky jejich výtvorů?

vergoncz
hodnocení

Bohužel nejsem na technofetiš takže si počítače nefotím :D

hodnocení

0x

doplňte kompletní konfiguraci - skříň a chip je docela málo na hodnocení...

vergoncz
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]