Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Mam takový dotaz ohledně "nikdy nekončících" aktualizací ve win 7.
Tento system mam v pracovnim ntb asi 2 roky a už mě začínají iritovat neustálé aktualizace-nehledě na to že již asi od dubna micr.sliboval že na tento systém vydávat aktualizace nebude-otravují s nimi 2 krát 3 krát denně a každou chvíli chce restartovat system.Vždy jsem používal pc na práci a ne na to abych stále podchycoval aktualizace.
Ptám se tedy:je vůbec nutno win7 aktualizovat?Budu mít doma nové pc a uvažuji o instalaci win 7,ale stále mě odrazují nové,nové a nové aktualizace,které mě akorát brzdí od práce.
Ptám se protože na stávajícím pc doma mam starý dobrý XP s vypnutýma aktualizacema asi 2-3 roky a nemam sebemenší problém.
díky za odpověd.
Dobrý den, pokud by mě něco vadilo a znemožňovalo si užívat práce na PC, tak to vypnu.
Proto mám OS LInux, žádné aktualizace a žádný antivir či firewall. Automatiku vypínám vždy u každého programu jako první při jeho nastavování. Zdravím!
P.S. Ty aktualizace jsou snad jen nějaké záplaty a oprava toho, co se nepovedlo hned při výrobě OS. A není problém si PC občas projet antivirem a čistit OS.
Mně se W7 aktualizuje cca 1x za dva měsíce a nemám s tím žádný problém. Vyžadovaný restart prostě odložím. Co se týká WinXP, tak jsem nikdy neměl aktualizace povolené. A šlape pořád spolehlivě. A bude šlapat dál, dokud bude tenhle noťas žít.
díky,automatické aktualizace at už u win nebo jiného softu také vypínám,ale tím dosáhnu akorát toho že se mi neinstalujou automaticky.Ale stále mi vyskakujou různá akt.okna.Jak jsem psal výše i 3krát denně!Až když mám chvilku a už nemam nervy stále klikat na -nainstalovat později atd-tak to vše z akualizuju.Jak jste docílil aktualizace 1krát za dva měsíce?To už by mi žíly netrhalo.
Zvol si ruční instalaci aktualizací a nech je instalovat třeba přes noc (když budeš moct nechat počítač spuštěný, ale nebudeš ho používat). Dělám to tak už několik let (instaluji dvakrát až třikrát týdně).
Díky za tipy,Ted jsem koukal na historii aktualizací a jenom za listopad jich mam 28 a úspěšných píšou!
problém s nastavením v určitý den mam v tom že ntb používám v práci,kam chodím každý týden jinak.Tak že nemůžu např nastavit úterý 16 hod.Protože další týden tam většinou nejsem.a notas je vyplej.
A každý týden to přenastavovat:hahaha:to bych se zde neptal jak udělat aktualizace snesitelnější.
Každopádně díky
PS:stejně je jednou natvrdo vypnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.