Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhodnocení pc

Od: vergoncz odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

jen tři poznámky, Zdroj Seasonic ven, při zátěži řve jako kráva. Grafika MSI s chipsetem ATI je hodně poruchová (u té vaší je psáno dokonce 7,6%), nicméně MSI Gaming mají výborný chladiče. Poslední věc, chybí SSD, chápu že někdo to pokládá za zbytečnost, ale rychlost načítání čehokoliv z disku je hodně znát.

vergoncz
hodnocení

SSD chybí jelikož nemám zlaté doly, a šerřit na ničem xo opravdu ve hrách využoju se mi nechce, jelikož už samotný win 8.1 je rychlý dost ssd oželím :)

chizuru*
hodnocení

0x

Mám jednu přípomku, a to paměti RAM.. Proč brát pomalejší CL 11, když za stejnou cenu lze pořídit rychlejší paměti s CL 9? :)
A pak bych ještě brala CPU Intel a GPU NVidii, ale to už je jen osobní preference.. :)

doplněno 22.11.14 07:16:

Teď koukám, že tam proběhla změna a je tam jeden 8GB modul s CL 10. Použití jednoho modulu se nevyplatí, jelikož nepojede Dual Channel. Dual Channel je rychlejší než Single Channel, proto se vyplatí kupovat dva poloviční moduly oproti jednomu většímu. Jedinou podmínkou je osadit paměti do stejně barevných slotů. :)
Doporučila bych třeba czc.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý, ale osobně bych si koupil krapet lepší Case a lepší reproduktory aspoň 2.1

doplněno 21.11.14 21:23:

A místo seagate hdd bych si koupil Western Digital hdd.

vergoncz
hodnocení

S WD mám špatné zkušenosti, nezlob se a skříň je za cenu perfektní :)
kangaroo*

WD je dobrá volba. Nedávno vyšel test jednoho server centra a používali disky WD, Hitachi, Seagate po tisíce kusů a vítěz byl Hitachi pak WD a Seagate a rozdíl byl od 1,5% do 4,5% do 12%

kangaroo*
hodnocení

0x

Za mě koupit už rovnou 2TB disk. 1TB za 1500Kč a 2TB za 2000Kč to je docela nepoměr a proto bych koupil rovnou 2TB a věřte to vklidu naplníte raz dva.

kangaroo*
hodnocení

0x

Osobně bych ušetřil na licenci Windows 8, tu lze koupit legálně s online registrací do 1000Kč na Aukru a za rozdíl bych koupil SSD a ten větší 2TB disk. Dávat za "tzv. meziverzního mutanta" Win8 2500Kč :-D to bych si radši koupil Win7 Pro + Linux :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]