Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam problem mačknu na Seznameni,zvolim fotku nějake divky a objevi se mne tam-iexplore.exe.generoval chybu a bude systemem windows uzavřen je nutne program restartovat a vrati mne to zpět na plochu a musim najet znovu na seznam.Poradite mne co s tim.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
cybermagefroll*
2x
IE je docela náchylný na poškození/napadení. Ostatně už ho skoro nikdo nepoužívá.
A na jiných stránkách ti to nedělá? Pokud dělá a začalo to dělat teď aktuálně, můžeš zkusit bod obnovy (pokud to máš zapnutý), antivirové a antispyware programy nebo přeinstalovat Windows. Anebo si nainstalovat nějaký normální prohlížeč (např. Firefox, Opera)
A na jiných stránkách ti to nedělá? Pokud dělá a začalo to dělat teď aktuálně, můžeš zkusit bod obnovy (pokud to máš zapnutý), antivirové a antispyware programy nebo přeinstalovat Windows. Anebo si nainstalovat nějaký normální prohlížeč (např. Firefox, Opera)
neblázni, sice ho nikdo nepouživá, ale pořád jej používá přes 50% lidí
vše vyřeší přeinstalace prohlížeče! ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]