Dobry den mam problem mačknu na Seznameni,zvolim fotku nějake divky a objevi se mne tam-iexplore.exe.generoval chybu a bude systemem windows uzavřen je nutne program restartovat a vrati mne to zpět na plochu a musim najet znovu na seznam.Poradite mne co s tim.
Dělalo to dříve? Problém na jiných stránkách? Instalace něčeho nového? Spuštěn antivir, spybot, adaware? Vymazána cache prohlížeče (ovl. panely, možnostu internetu...)? Máš vůbec alespoň explorer 6 SP1?
IE je docela náchylný na poškození/napadení. Ostatně už ho skoro nikdo nepoužívá. A na jiných stránkách ti to nedělá? Pokud dělá a začalo to dělat teď aktuálně, můžeš zkusit bod obnovy (pokud to máš zapnutý), antivirové a antispyware programy nebo přeinstalovat Windows. Anebo si nainstalovat nějaký normální prohlížeč (např. Firefox, Opera)
neblázni, sice ho nikdo nepouživá, ale pořád jej používá přes 50% lidí vše vyřeší přeinstalace prohlížeče!
cybermagefroll*
Zajímalo by mě, kde ty statistiky berou V Opeře máš třeba možnost identifikovat nebo maskovat se jako IE a ejhle, najednou tu máš uživatele IE Na druhou stranu je pravda, že když ve svém okolí narazím na řekněme méně zdatného uživatele počítače, používá skoro vždy IE
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.