Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nakoupil jsem počítač na internetu společně s windows7 OEM, odstoupil jsem od smlouvy, ale protože se jedná o digitální distribuci tak mi nevrátí 2500 Kč za OS. Kdybych si nechal pevný disk s windows7, mohl bych to použít na jiném pc? resp. na pc se stejnou základní deskou, procesorem a grafikou... chci si ho raději nechat sestavit v mnou ověřeném servisu. Nerad bych jen tak vyhodil skoro 2,5 litrů do koše
Děuji za odpověď
OEM licence je vázaná k základní desce. Ale proč by sis nechával sestavovat ještě jeden úplně stejnej komp?
Když jsi si koupil nový komp a nefunguje, tak jim ho omlať o hlavu. Přeci si nebudeš kupovat další a doufat, že půjde.
Ale čistě teoreticky kdyby byly shodný komponenty by to fungovat mohlo. Ale nikdy jsem to nezkoušel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.