Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD s windows 7

Od: kempo odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nakoupil jsem počítač na internetu společně s windows7 OEM, odstoupil jsem od smlouvy, ale protože se jedná o digitální distribuci tak mi nevrátí 2500 Kč za OS. Kdybych si nechal pevný disk s windows7, mohl bych to použít na jiném pc? resp. na pc se stejnou základní deskou, procesorem a grafikou... chci si ho raději nechat sestavit v mnou ověřeném servisu. Nerad bych jen tak vyhodil skoro 2,5 litrů do koše

Děuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

OEM licence je vázaná k základní desce. Ale proč by sis nechával sestavovat ještě jeden úplně stejnej komp?

kempo
hodnocení

protože mi přišel nefunkční... takže fungovalo by to nebo ne?

Když jsi si koupil nový komp a nefunguje, tak jim ho omlať o hlavu. Přeci si nebudeš kupovat další a doufat, že půjde.

Ale čistě teoreticky kdyby byly shodný komponenty by to fungovat mohlo. Ale nikdy jsem to nezkoušel.

kempo
hodnocení

Ted je otázka jestli to zkurvili oni nebo česká pošta.

To těžko říci.

Co to dělá? Nebo spíš nedělá?

kempo
hodnocení

monitor nechytá signál a když jsem zapnul počítač tak vrčel jako starý pentium 4 - nevycházelo to z větráku jako jsou konektory ale ze shora té skříně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]