Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit a návod jak z Youtube nahrát hudbu, na Flashdisc. Je v pravo napsáno nahrát, ale když to rozkliknu, tak mi to napíše přihlásit se. Nebo musím mít nějaký účet? Je tam sice vytvořit účet, ale je to od Googlu. A právě nevím, aby se mi to netlouklo mám email od seznamu, a tady by bylo gmail. Nebo by to na to nemělo vliv? Jen aby se dalo nějak nahrát hudbu. tak jestli někdo poradí. Předem dík
Tlačítko Nahrát slouží k nahrávání souborů z PC na YouTube.
Můj postup pro stažení je tenhle: Stáhnu si videoklip do PC buď pomocí DownloadHelperu nebo přes FRD, v PC zkonvertuji do MP3 a pak už si ho mohu nahrát kamkoli. Samotné MP3 jsem na YT nikdy nehledal ani nestahoval. Pro stahování přímo z YT je určen YouTube Downloader.
Dobrý den, to je nějaký "nedoraz". Vy si chcete z YouTube stahovat nebo nahrávat tam?
Pokud chcete nahrávat tam, tak tam musíte mít vytvořený účet a k němu se přihlašovat.
Ale, Vy máte asi spíše zájem o stahování (což není to nahrávání). Možností, jak to udělat je více - některé programy (nebo doplňky do prohlížeče) mohou stahovat celá videa, ale jde si udělat i z videa na YouTube hudbu v MP3. Zdravím!
Na YT lze jen nahrávat. Pro stahování je dobrý program Catcher, kde si můžete nastavit velikost, kvalitu i formát (avi, mp3, mp4 atd.).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.