Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
neznáte prosím někdo nějaký mod, který pouze zrychlí příjem zkušeností a peněz, třeba 10x? Já našel jen jeden, ale ten nefunguje na datadisk.. Jinak aby vše zůstalo, jen to zrychlení.. Verze hry je 1.12
Předem děkuji za každou radu!
když se chci Diablem LOD jen tak bavit, vyčistit si hlavu a zmasakrovat stovky démonů, tak použiji postavu upravenou v HERO Editoru, ke stažení třeba na Diablofans.cz. V editoru je přímo možnost okamžité editace levelu, experience a dalších atributů.
Jednoduše lze vytvořit kopii postavy, upravit vlastnosti jak postavy tak držených předmětů, uložit, hrát.
Mimochodech, DI, DII + LOD, DIII , Torch L I+II - všechny hry jsou bezproblémově dohratelné do konce bez jakýchkoliv úprav a modů. To samé platí třeba o StarCraftu I+II, tyto hry zkrátka nepotřebují žádný cheating, stačí se je jen naučit hrát.
Tak já už Diablo 2 LOD dohrál za druida, necra, vražedkyni a kouzelnici. Teď bych si tu hru chtěl trošku ulehčit, a proto hledám nějaký mod, který tu hru urychlí. Hero editor jsem už zkoušel, ale to se mi moc nelíbí. Chci prostě normálně hrát, ale levelovat rychleji.. Ale děkuji
já znám pouze příkaz, po kterém se hra chová, jako by hrálo více hráčů (max 8) ale normálně hraješ dál sám, monstra jsou silnější, mají víc lifů a větší útok, dostáváš víc peněz a expů a je větší šance na lepší itemy ALE HRU TO NEZRYCHLÍ spíše zpomalí
(monstra dýl třískáš, teda pokud na ně máš
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.