Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registry - nastavení času

Od: fidonet* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, měl bych dotaz, kde přesně najdu v registrech udaj o registračním klíči v USER, kde je nastaveno za jak dlouho má vypnout obraz. / nemyslím spořič.

Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jestli myslíš prodlevu vypnutí monitoru, tak nevím, proč to hledat v registrech, když je to normálně v nastavení napájení (--> Upravit schéma napájení, nebo jak je to česky).

fidonet*
hodnocení

Zdravím, ANO myslím. Ale jde o nastavení v práci, kde je hromadně přednastaveno, aby se monitor vypínal po 10 minutách. Podniková politika stejná pro x tisíc počítačů. Když si to přenastavím ručně na hodinu tak je to OK? ale pokaždé to dělat ručně je na infarkt. IT pracovníci, se kterými jsme to chtěli přenastavit, říkali také, že jediný způsob je najít ten správný klíč a při každém nastartování to spustit. Bohužel, při restartu PC je tam opět zase jen 10 minut.

.

Otazkou tedy je, kde najít ten správný klíč? Jak se jmenuje?

.

Předem děkuji

fidonet*
hodnocení

Nikdo neporadí?

praivo*
fidonet*
hodnocení

Už jsem měl radost, že to bude ono, ale není. Bohužel. Kdybys našel ještě něco rád to otestuji.

Ten klíč mám v PC na 300, ale u mě se vypíná ( doma) monitor po 2 hodinách.

Dal jsem to na 1 minutu v nastavení, monitor po 60 vteřinách zhasl, ale v registrech pořád bylo 300 ( což je číslo odpovídající 5 minutám).

Zkusím to zítra v praci, kde máme Win 7 ( doma jedu na XP), ale klíče jsou pořád stejné už od dob .. kdy jsem začínal

Prosím, pokud na něco ještě narazíš, moc to oceňuji

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]