Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi stahují na ulozto filmy až 8 hodin

Od: ulozto odpovědí: 29 změna:

Dobrý den mám takovej problém na uložtu se mi stahují fily až 8 hodin ikdyž tam mam slíbených 11minut mam tam založený účet a eště mám 25giga ke stažení může mi někdo poradit kam se obrátit nebo co stím dělat díky

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

2x

Dobrý den,

zkuste stahovat přes noc.. to se mi GB stáhne za 20minut, během dne je to na několik hodin..

kangaroo*
hodnocení

2x

Jinak na ulož.to používat program FRD - FreeRapid Downloader skoro jak prémium účet :)

jokeer*
hodnocení

1x

Dobrý den, to co vám tam ukazuje uloz.to je jen velmi špatný odhad, záleží na vaší rychlosti stahování dat, tu si můžete změřit například na dsl.cz. Pokud je vaše rychlost stahování a celkově internetu pomalá, stojí za to zvážit zda není připlacení si za vyšší rychlost zbytečné. Řešení: Pokud je rychlost vašeho internetu opravdu pomalá, možná by stálo za zvážení obrátit se na vašeho poskytovatele internetu nebo změnu vašeho poskytovatele.

iz*
hodnocení

1x

Já to stejně jako Amper tipuji na zpomalení rychlosti stahování po překročení limitu FUP od poskytovatele připojení (mám stejnou zkušenost). Buď počkat na naběhnutí nového limitu nebo přikoupit.

doplněno 20.11.14 01:46:

Nebo změnit poskytovatele ... Jokeer, *palec*!

jokeer*
Nebo změnit poskytovatele, osobně bych se spokojil pouze s rychlým internetem bez jakéhokoli limitu. K čemu je 150MB/s, když je tu omezení?

au1
hodnocení

1x

takoví jsou nejlepší, nechat se ukecat na jakejsi TURBO internet a pak se diví že maj během 30ti minut vyčerpanej FUP :D

mariohlas*
hodnocení

1x

Já jsem byl jedním z prvních zákazníků kabelovky UPC, mám nejnižší rychlost (a ta mně na surfování a mailování i poměrně časté stahování z různých úložišť bohatě stačí). Já sice pořád žehrám, že na staré zákazníky kašlou, kdežto novým nabízejí různé výhody, což solidní firmy dělají naopak (starým zákazníkům dávají různé věrnostní slevy, třeba jen dočasné), že jinou možnost připojení (ani ADSL) ve své lokalitě nemám, takže jsem vlastně rukojmím UPC. Ale jsem rád, že nemám FUP, to je to hlavní. A když vidím ty potíže s mobilním připojením, tak jsem za UPC vlastně rád.

Bezplatné stahování z úložišť (např. z Ulož.to) řeším pomocí FreeRapid Downloader (překopíruji do něj příslušná www a jdu od toho ; až se vše stáhne, FRD mně laskavě i vypne PC [pokud jsem to tak nastavil], takže mně nízký limit stahování pro lidi bez kreditu na Ulož.to nevadí). - Stejné je to i na jiných datových úložištích, pokud mají nějakou neplacenou variantu (tedy bez kreditu) - jen u některých musím před začátkem stahování opsat Captcha, ale na stahování nemusím dohlížet, mohu dělat úplně něco jiného, protože když je jeden soubor stažen a pro stažení dalšího je třeba zase opsat Captcha, tak mně na to FRD upozorní, já to opíšu, a do příštího souboru mám zase klid na jinou práci.

Tak si myslím, že pokud někdo zvolil mobilní připojení, ačkoliv má jinou možnost, a nepotřebuje být stále online, udělal chybu a měl by ji co nejdřív napravit. (Pro mne jako běžného uživatele je i poměrně nízká rychlost downloadu dostačující. Mohu např. live sledovat pár významných zahraničních TV jako je BBC, z českých např. ČT a nahrávat je [jsou na to free programy], sledovat i nahrávat pořady z archivu ČT nebo jiných archivů [např. Stream.cz, Aktuálně.cz i několika zahraničních ...].)

Jsem stále přesvědčen, že pro mne je hlavní neexistence FUPu.

kangaroo*

Až operátoři zruší FUP, tak jim neskutečně klesnou zisky, protože klasickou volání.SMS,MMS plně nahradí VoIP,Skype,Facebook,Twitter a jiné chat programy. Takže klidně nyní můžeme mluvit o kart*lu operátorů, protože až jeden operátor zruší FUP, tak se skutečně ledy hnou. :-D

doplněno 13.12.14 12:19:

Ale je to jen otázka času a ta revoluce jednou nastane.

Kangaroo-dle výše uvedeného mám rychlost :

Průměrná rychlost připojení: [?]

11,6 Mbit/s

Průměrná rychlost stahování dat: [?]

1,45 MB/s

a přeto nemám omezí FUP za cenu navíc 175kč/měsíc!

kangaroo*

To máš dobrý 3G nebo LTE bez FUP. U koho jsi a za jakých podmínek?

barbakan*
hodnocení

0x

Milej zlatej. Taky pláčeš na špatném hrobě. Pokud máš takové problémy, obrať se na Uložto.cz (kontakt) a taky si zjisti rychlost svého PC.

ulozto
hodnocení

pane barbakan vy si laskavě přečtěte celou otázku než začnete buzerovat :) , stojí tam jestly někdo neví kam se obrátit (kontakt na ulozto) jinak mam internet od vodafon ten novej přenosnej ´´turbo internet´´ stáhl sem si dva filmy utěch to trvalo 10-15 min víc ne a třetí mi jde už jen 6hodin a více proto s e ptám

martondra

tak taky zalezi kolik ten film ma GB nebo MB?film muze mit 100Mb az 50GB

barbakan*

Jaká pak buzerace, hochu! Co špatného jsem napsal? Udivuješ mne!

ulozto
hodnocení

Milej zlatej. Taky pláčeš na špatném hrobě. Pokud máš takové problémy, obrať se na Uložto.cz já se jen ptal jestly mi někdo poradí kam bych se mohl obrátit protože nemůžu najít žádnej kontakt , a hlavně did od toho je tu ta poradna aby se lidi zeptaly a druhý jim poradily a né že se člověk zeptá a druhej muza to ještě vynadá :D

V tom případě jste vyčerpal ten jejich FUP-limit po jehož vyčerpání rapidně klesne rychlost stahování,teda jestli to ten Váš tarif takto má!Pkd není omezení tak nevím,někde je zrada!

ulozto
hodnocení

no právě , stáhl sem dva filmy ty trvaly asi od 10-15 min a měly kolem 700mb a když sem stahoval ten třetí měl taky něco málo přes 700mb a ukazuje mi to 6hodin pak 8 hodin nakonec čim díl nechám stahovat ti víc hodin to ukazuje

martondra

zmerte rychlost internetu.Jakou mate?

www.dsl.cz

ulozto
hodnocení

to je divný :) mam ten internet od vodafonu ten bílej přenosnej řikali že je to turbo internet že je nejrychlejší a ted sem si změřil rychlost jak ste mi posílal odkaz a ukázalo to tohle

Průměrná rychlost připojení: [?]

257,54 kbit/s

Průměrná rychlost stahování dat: [?]

32,193 kB/s

Průměrná rychlost uploadu: [?]

neměřeno

chizuru*

No.. s takovým downloadem se ani nedivím... Zkusila bych chvíli počkat, třeba je problém na straně poskytovatele.. Já mám běžně 110Mb/s, ale semtam se stane, že to spadne třeba i na tisíckrát menší rychlost..
Jak dlouho ten problém trvá? Je to jen dnes, případně včera nebo už třeba týden? :)
A jaká rychlost je za kterou platíte? :)

ulozto
hodnocení

to stahování mi příjde strašně málo ale jakto že jsem stáhl ty dva první filmy za nákých cca 12min

A kolik máte FUP? Vypadá to na rychlej internet s omezeným objemem dat. Po jeho překročení Vám rychlost poskytovatel ořízne a takhle to dopadá.

ulozto
hodnocení

no právě jen asi druhý den to takle je , platím 540kč a pán od internetu mi řekl že když budu mít dobrej signál tak že dosáhnu až rychlosti 150mb

martondra

540KC?Tam nemate wifi poskytovatele?Vypada to ze mate omezeny stahovani a pak vas skrouhnou na rychlosti.Zeptejte se poskytovatele kolik muzete stahnout dat.

ulozto
hodnocení

wifi mám :) připojuji se na wifi přes playstation 3 takže wifi mám :) , jo zítra jdu do města tak se tam poptam díky

martondra

myslim jako wifi pripojeni a ne vodafone LTE

kangaroo*
hodnocení

0x

Tazateli jestli máte mobilní Internet, tak krom omezení FUP přešla ještě řada operátorů v tichosti na další download politiku a to 1-5 tříd stahování a ulož.to patří do stejné třídy jako torrenty a jiné datová uložiště, takže krom FUP jste omezen touto politikou omezení. :(

doplněno 19.11.14 22:42:

Je konec rok 2014 a žijeme pořád v mobilním pravěku, kdy FUP člověk aktivuje do 2-5 minut :-D Ještě že automobilky nědělají nová auta jen s 5litr nádrží to by byl oprus :-D :-D :-D

ulozto
hodnocení

tak sem se byl optat a můžu vám říct že vodafon internet je opravdu na dvě věci .. rychlost stahování mám 4mb a od půlnoci do 6 rána 8 mb stím že mám jen 30giga na měsíc pak je to stahování odost pomalejší takže děkuji za rady navíc je to bráno jak internet na tel protože je posílán vzduchem do simkarty která je v modemu a přesto vám jde internet ,,

mimik*
hodnocení

0x

Protože máš strašně pomalej internet a protože to stahuješ přes demo (nemáš koupen kredit)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]