Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení televize,internetu,a pevné linky tel

Od: ringerst odpovědí: 3 změna:

Vlastním domě/zatím platím zvlášt internet, a zvlášt telefon/pevná/ a zvlášt televizi.Internet a telefon platím přes O2.Slyšel jsem,že by šlo tyto služby/tudíž za jednu cenu/za tři služby/,zaplatit najednou. A prý,že by to vyšlo i levněji.Je to pravda?Nevím,na koho se obrátit,jak to tedy udělat?Proto Vás snažně prosím,zda by to nevyšlo výhodněji a zda by ohledně tohoto problému mi někdo neporadil.Děkuji za odpovědi či rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Zavolejte si na zákaznickou linku O2 (zdarma 800 123 456) a dohodněte se s nimi. Koncesionářský poplatek musíte dál platit ČT.

hodnocení

1x

Já mám od o2 internet a pevnou a platím to dohromady.Dali mi i slevu na pevnou,když jsem si od nich vzal internet.Zavolejte na zákaznickou linku a dohodněte si nějaký balíček.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zavolejte a uvidíte. Nepíšete cenu, ale asi to bude pálka :-D Zrovna zítra tam bude volat moje sestra, když zjistila kolik teď platím za místního poskytovatele a co všechno mám v ceně a rychlost, tak asi taky dá sbohem O2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]