Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám takový problém. Mám stolní PC s připojením na Internet optikou a aktivovaným WiFi připojením, které využívá
bez problémů manželka na notebooku HP Copaq 6910p. Přišla ale vnučka s tabletem s Androidem a nemohla se
k internetu připojit. Zadal jsem jí svoje heslo, ale spojení se nepodařilo. Stále to píše "připojuji se".
Nakonec mi tvrdila, že Android potřebuje nějakou redukci. Nevyznám se v této problematice, protože tablet nemám.
Používám router Linksys WRP 400. Můžete mi poradit, kde je chyba? Děkuji
Dal jste jí správné heslo, tedy do wifi? Obvykle ho stačí zadat jen jednou a pak ho už zadávat nemusíte, možná jste jí dal heslo do vašeho PC. Někdo si wifi, zvláště, kdy je kolem hodně wifi sítí a tudíž možnost nežádoucího připojení někoho cizího, chrání ještě navíc MAC adresou. Pokud to tak máte, je možné přidat i MAC adresu vnuččina tabletu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.