Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit přesměrovávání ve vyhledávači

Od: cunas* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

při pokusu o stažení nástroje na stahování hudby jsem zřejmě odklikl něco, co jsem neměl, takže teď mám problém, že přestal normálně fungovat vyhledávač IE. Projevuje se to tím, že po zadání slova do vyhledávače a odentrování se sice na malý okamžik objeví stránka s vyhledávaným slovem, ale prakticky okamžitě dojde k přesměrování na jiné nechtěné stránky (např. nabídka různých her, Kadlec - Jak zbohatnout na internetu apod.). Můžete prosím poradit, jak se tohoto přesměrování zbavit? Děkuji předem za návod.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

promažte pluginy v prohlížeči a pokud nic neobjevíte prubněte tohle, zda nemáte v PC adware.

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 17.11.14 21:19:

v IE to je "Spravovat doplňky", má to více voleb vlevo.

tomas11*
hodnocení

0x

Klikat - Ovládací panely - možnosti internetu-upřesnit-obnovit do výchozýho stavu .Zdar.

Stáhni ze slunecnice.cz Malwarebytes.(MBAM) Instaluj a spusť. Proběhne načtení virové databáze a kontrola novější verze. Můžeš v nastavení zvolit češtinu a odmítnout upgrejd na placenou verzi. Pak nech proběhnout sken a po něm povol odstranění nalezených bordelů. Pokusy o ruční odstranění z prohlížeče podle výše uvedených rad většino nefungujou protože "bordel" má zálohu v cache prohlížeče a po pár dnech se ti obnoví.
beaver*

Zdravím. Udělal jsem vše, jak se zde píše, projel jsem PC i antivirem a přesto je jedna webová stránka stále přesměrovávána. Nepomohl zákaz přesměrování v Mozzile, otevření stránky v jiném prohlížeči ... je to takový "soft případ přesměrování", jako při napadení virem a přesměrováním PC na blokační stránku ... tohle se naštěstí neděje a když tu stránku neotevřu, o nic nepříjdu, jen mě zajímá obrana proti tomuhle dřív, než se to stane u stránky, kde mě to bude "bolet".

Jestli máš počítač čistý a stránku přesto nezobrazí žádný prohlížeč tak to bude blokovaný pravděpodobně firewallem nebo jeho obdobou v antiviru pokud používáš variantu, kde není oddělený antivir a firewall zvlášť. Třetí možnost je, že ti něco udělá zápis do složky blokovaných adres ve windows souboru hosts. Všechny zmíněné varianty ale fungují tak že se ti objeví hláška že stránku nelze zobrazit případně že je stránka blokovaná. Pokud ti to místo jedné otevře druhou tak za tím bude zase nějaké adware. Pro další postup budeš muset upřesnit co ti to přesně dělá.
beaver*

po zadání webové adresy celeblounge.net se objeví blumi.to ... v každém ze 4 prohlížečů, co tu mám ... k tomu avg free 2015 a to vše na WIN7 ... vše čisté, ani dva výše uvedené programy už nic nenajdou ... jak říkám, nejde o tu stránku, teď už mě zajímá, co s tím, protože tenhle postup jednou někdo zopakuje/použije jinde a bude v troubě více lidí ... díky

Někdy má snahu kecat do toho, co si smíš prohlížet i některý poskytovatel internetu. Nemáš čistě náhodou net přes O.2? Vím že si na podobné chování operátora už lidi stěžovali. Mě se uvedená stránka v mobilu otevře ale bez textu. Je tam jen nějaká serebrita s vyšpuleným zadkem.
beaver*

mám ADSL ppřes O2 ale operátor je T-Mobile ... primárně se stránka otevírala pár let na Mozille, je to asi 5 dnů, co to nejde ... nemůřu to potvrdit, ale zhruba v té době jsem stáhnul poslední odvysílaný díl GoT s českými titulky z Uloz.to, ale může to být náhoda ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]