Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při pokusu o stažení nástroje na stahování hudby jsem zřejmě odklikl něco, co jsem neměl, takže teď mám problém, že přestal normálně fungovat vyhledávač IE. Projevuje se to tím, že po zadání slova do vyhledávače a odentrování se sice na malý okamžik objeví stránka s vyhledávaným slovem, ale prakticky okamžitě dojde k přesměrování na jiné nechtěné stránky (např. nabídka různých her, Kadlec - Jak zbohatnout na internetu apod.). Můžete prosím poradit, jak se tohoto přesměrování zbavit? Děkuji předem za návod.
Zdravím. Udělal jsem vše, jak se zde píše, projel jsem PC i antivirem a přesto je jedna webová stránka stále přesměrovávána. Nepomohl zákaz přesměrování v Mozzile, otevření stránky v jiném prohlížeči ... je to takový "soft případ přesměrování", jako při napadení virem a přesměrováním PC na blokační stránku ... tohle se naštěstí neděje a když tu stránku neotevřu, o nic nepříjdu, jen mě zajímá obrana proti tomuhle dřív, než se to stane u stránky, kde mě to bude "bolet".
po zadání webové adresy celeblounge.net se objeví blumi.to ... v každém ze 4 prohlížečů, co tu mám ... k tomu avg free 2015 a to vše na WIN7 ... vše čisté, ani dva výše uvedené programy už nic nenajdou ... jak říkám, nejde o tu stránku, teď už mě zajímá, co s tím, protože tenhle postup jednou někdo zopakuje/použije jinde a bude v troubě více lidí ... díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.