Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc jsem slovak:-)

Od: otec3* odpovědí: 7 změna:

dobry vecer prosim vas proc kdyz se nekam prihlasim treba na poker nebo fcb tak mne jako misto puvodu ukazuje ze jsem ze slovenska a ne z cech snad jsem to popsal rozumne :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nemáte slovenskou IP adresu, resp. slovenského poskytovatele internetu?

Zdravím!

doplněno 17.11.14 20:16:

Zajímavé - toto by asi bylo vysvětlení, ale jiné nemám.

doplněno 17.11.14 20:20:

Nepřipojujete se přes slovenský proxy server?

doplněno 18.11.14 19:49:

Ta letní návštěva Slovenska na to zřejmě nemá vliv a proxy server si nastavuje uživatel sám a úmyslně, tak to jste asi v prohlížeči neudělal. Klepněte si viz odkaz a potom v nabídce na té stránce zvolte i LOKACE IP - mělo by to určit Vaší polohu (město jen přibližně) a nesmí tam být nic slovenského.

mojeip.cz/...

otec3*
hodnocení

ne ne cesky poskytovatel

otec3*
hodnocení

tak zahada stale trva v nastaveni mam ceskou republiku prohlizec googl tak nevim co prosim znamena pripojit se pres slovensky server? a jeste jsem si vzpomel v lete jsem byl s notasem na dovoleny na slovensku a tam jsem byl pripojeny na svagrovou muze to mit nejaky vliv diky za pomoc

otec3*
hodnocení

prave jsem provedl ale vse v poradku czech republic

ben®

Dobrý den, tak, ještě se zkuste přihlašovat na ty stránky v jiném prohlížeči nebo si zkuste vyčistit ten Váš prohlížeč - v jeho nastavení vymazat cookies a mezipaměť. Zároveň, ovšem, cookies musí být stále povoleny (a občas je mazat). Třeba si ten prohlížeč pamatuje něco z toho Slovenska (jen spekulace). Zdravím!

doplněno 18.11.14 21:06:

otec3 - nemáte zač. Třeba to pomůže.

otec3*
hodnocení

diky jeste chvily s tim budu bojovat a uvidim diky za rady a snahu dik

hodnocení

0x
Napadá mě jen že máte slovenskou verzi prohlížeče. Já měl anglickou a taky mě to hazelo automaticky na anglický verze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]