Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modra obrazovka

Od: loska odpovědí: 6 změna:
Ahoj poradi mi nekdo co mam delat s notebookem, kdyz ho zapnu objevi se asus dole se nacita pak se objevi modra obrazovka s nejakyma cislama a anglickyma slovama ktera se objevi tak na 2 sekundy a pak se pocitac restartuje a celej proces se opakuje. Stalo se to tak ze mi 2 leta dcera otevrela vypnutej pc a po zjisteni to dela toto nevim co tam mohla udelat notebook jinak slapal bez problemu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Asi nikdo neporadí, dokud se nebude vědět, co to píše. Ofotit, natočit mobilem, ... a přiložit k otázce.

(Ani pak není jisté, že někdo poradí, ale pravděpodobnost rady se zvýší.)

loska
hodnocení

Vyfotit nebo natocit to nelze protoze se to obevi na 2 sekundy maximalne nemam sanci se neco dozvedet.
caabik*

Natoc to a pak to stopni na PC a vyscreenuj :)

ben®

Dobrý den, zkuste to podle návodu viz odkaz - tedy, hned po zapnutí NTB opakovaně a důrazně mačkat klávesu F8. Pokud naskočí "tabulka", tak zkuste volbu Nouzový režim.

Potom tam snad použít Obnovení systému ke staršímu datu. A restart NTB. Zdravím!

P.S. Jaké máte Windows?

windows.microsoft.com/...

doplněno 17.11.14 20:44:

loska - tak potom dejte ještě vědět, jak to dopadlo. Doufejme, že to bude dobré.

doplněno 17.11.14 21:28:

loska - no, tak snad si už nějak poradíte. A dcerka Vám asi nic moc k problému neřekne. Ale, je docela šikovná, že? Takže, budete raději zálohovat data a asi přeinstalovávat OS.

loska
hodnocení

Dekuju bene poradil jste mi. Ted se mi pomalu ale jiste obnovuje system tak snad to pak naskoci.
loska
hodnocení

Tak pocitac se nastartoval. Bohuzel muj ucet je nadobro fuc nejaky data mam na flesce takze zitra zacnu s pretahovanim do pc. Jen by me zajimalo co tam holka udelala protoze pc zapla ale nedostala se na ucet mam tam heslo.. jeste jednou diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]