Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatická údržba

Od: kyrami* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.
Mám problém.
V mém PC se ted provádí automatická údržba a nemohu ji vypnout a ani se po hodině nevypne.
Jak jí mám ukončit? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nepomohlo by vyvolání Správce úloh systému Windows (klávesou Ctrl+Alt+Del) a ukončení toho správného programu? Jinak, já žádnou automatiku v PC nepovoluji. Zdravím!

doplněno 17.11.14 19:27:

Já nevím, jaký je to program, ale obecně hledejte v jeho nastavení a jestli je tam aktivní volba na tu automatickou údržbu, tak ji vypněte. Možná hledat o údržbě systému i v Ovládacích panelech (pokud je to součástí OS). Tam je snad i nějaký plánovač spuštění aplikací. Jinak upřesněte, jaký je to program a jaký OS Windows.

kyrami*
hodnocení

Jak taky zakážu tu automatiku?
:)
Rád bych to taky udělal.
Díky moc

praivo*
hodnocení

0x

Jestli máš W8 nebo novější, není to jen jiný název pro instalaci aktualizací? Ta opravdu může trvat dost dlouho (i několik hodin, pokud je těch aktualizací hodně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]