Nejste přihlášen/a.
Dobrý den... Mám v PC procesor Intel Core i5 2300 2.8GHz... Bylo by možné tento procesor vyměnit za AMD Vishera FX-6300 3.5GHz ( 4.1GHz Turbo )? Přidávám obrázek z CPU-Z ohledně desky, jelikož se v tom trošku nevyznám Jinak zde odkaz na tu AMD czc.cz/...
Obrázek ohledně desky zde: imgur.com/...
jj, podobný nápad jsem kdysi dostal taky. Pak mi ajťáci v Autocontu logicky a trpělivě vysvětlili, že procesory nemají stejné patice. Nejdou jen tak vyměnit kus za kus. Budete potřebovat i novou desku a pravděpodobně i grafiku a paměť.
Odtud jediná rada, kterou vám z vlastní zkušenosti dávám :
Nechte si repasovat celý PC i se zdrojem, případně rovnou kupte nový. Vlastnoruční bastlení a kutění je v tomto oboru ztráta času a peněz.
nakonec po konzultaci s klukama z jiné stránky jsem se rozhodl, že díky grafické kartě, která od výrobce stojí úplně za vylyž díru se bude kupovat nová graifká karta, která využije víc procesor než tahle kejda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.