Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypinani pc

Od: fu odpovědí: 1 změna:
Ahoj mam problem! Mam stavenou uplne novou pc sestavu MB: msi h81m p33, msi nvifia gtx 750 ti oc 2 gb, kingston hyperX fury 2x 4gb, 1 tb hd wd blue,cpu i5-4460, ZD zdroj ECO+80 500W. A hned prvni den se mi jednou restartoval. Ale vsechno jelo dal tak sem myslela ze je to aktualizovanim.. Atd. Pak mi to udelal dalsi den pri spusteni batman akrham origins. Dalsi tri dny byl pokoj normalne i hrala tak hodku... A stalo se mi ze kdyz sem hjo chtela rano zapnout tak ani nereagoval. Tak sem vypla napajeni na zdroji vytahla napaj. Kabel.. Jakoze restart. A to pomohlo a jel dal. A vcera se mi asi po dvou hodkach hrani WD vypl! Kdyz jsem ho chtela znovu nahodit tak nic. Tak sem opet zopakovala vse s napajenim.. A taky nic pak asi po 2-3 minutach sem t zkusila znovu a nejel v pohode.
Nevite cim by to mohlo byt? Na prehrtivani se mi to nezda teploty vypadaly v normalu. Zkousela sem procitat fora s podobnymi problemy a vetsinou to ukazujhe na zdroj, ale i na spalenou grafiku nebo co . ale nezda se mi to u uplne noveho pc. Urcite ho vezmu reklamovat ale nechce se mi tam nest vsechno kdy by byla zavada jenom v jedfne veci.. Prosim poradte.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomprom
hodnocení

1x
Pokud mate Pc novy a je v zaruce a hned jsou s nim prvni dny problemy, hodte jim ho na hlavu. Nema smysl patrat cim to je. Vypada to na prehrivani i kdyz rikate ze teploty jsou v normalu. Otazkou je na kolika mistech teploty sledujete a co je pro vas v normalu. Muze to byt cokoliv. Pokud se to stane po nejake dobe hrani tak je to mozna prave tim ze se ona soucast zahrivaaz dospeje do kriticke teploty a odstavi se z bezpecnostnich duvodu. Dokud teplota neklesne tak nejde spustit. Proto se vam jednou podarilo spustit Pc hned a jednou jste musela cekat. Ono to muze byt i vice soucasti... ikdyz vypnuti zapricini jen jedna ktera prave dosahla kriticke meze ta dalsi soucast mohla sve cidlo zahrivat delsi dobu a pak logicky i delsi dobu chladla... Dnes se na chlazeni pocitacu moc nehledi. Pritom je to zaklad ktery velice vyrazne ovlivni zivotnost. Ale kde by pak brali prodejci zakazniky na nove zbozi kdyz by stare vydrzelo treba 20 let... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]