Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci vás poprosit již používám už dlouho program na ochranu mého PC tedy program AVAST! Nikdy jsem neměl s tímto programem žádné problémy až do teď! Ale teď vás chci poprosit o jednu radu jelikož já blbec v nastavení jsem použil (Tlačítko CHRÁNĚNO HESLEM) a teď nemůžu program odinstalovat nebo-li zrušit v nastavení (CHRÁNĚNO HESLEM),jelikož si už nepamatuji heslo! Můžete mi prosím vás poradit co mám dělat? Program AVAST jakože docela dobrý na ochranu PC,ale dělá mi to v PC paseku! Nedovolí mi to stahovat žadné songy a ani ostatní programy!
Pomůžete mi prosím vás..?
Navíc mám v PC nainstalovaný od AVASTU (INTERNET SECURITY) ale bohužel nepamatuji si heslo abych zrušil v nastavení (CHRÁNĚNO HESLEM)!
Doufám že aspoň vy mi s tím pomůžete? Pokud mi nerozumíte co mám namysli tak mi zde na můj e-mail napiště a já vám to klidně ochotně vysvětlím co po vás chci! Děkuji mnohokrát a Nashledanou
Mějte hezký večer milý čtenáři
Dobrý večer, stáhněte si odinstalační nástroj pro Avast zde, postupujte dle návodu v odkaze. Dejte vědět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.