Nejste přihlášen/a.
Recuva a PhotoRec.
Zálohovat, zálohovat, zálohovat a nestrkat do neznámých počítačů... Kolikrát to mám opakovat?
diky uz se mi to podarilo - byla cca dvoudenni drina, jsem v asii a nemam tu svuj laptop (takze nemohu zalohovat), takze se jsem to musel zarizovat pres mistni IT obchod, jak rikam s jejich anglictinou, byl to opruz... nakonec se mi to podarilo s Artplus Digital Photo Recovery. Ten samy program uspesne pouzival i loni v indii, kde jsem si zaviroval svou sd kartu v jednom z obchodku. proste nepoucitelnej.
duvod proc jsem polozil tento dotaz byl ten, ze mi to ze zacatku s vyse uvedenym programem neslo
zdravim
Jak jsi přišel na to, že je karta zavirovaná? Nějakým antivirem? Či jen tím, že na kartě je něco nesmyslnýho? Doba kdy viry na sebe nějak upozorňovaly je pryč, pokud máte na kartě cosi nesmyslného, bude to spíše způsobeno chybou karty, špatným používáním, atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.