Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si monitor k počítači BenQ RL2455HM - protože PC ještě nemám sestaven, připojil jsem si přes HDMi PS3, obraz je super, ovšem jsem si všiml při hraní, nevím přesně jak bych to nazval, viz video, když hýbu s kamerou nebo při chůzy tak ty mřížky a kabely se tak divně hýbou (na nich je to vidět nejlépe). Zkusil jsem to připojit přes uplně jiný a jinak dlouhý HDMi kabel, pořád stejné, tak jsem to připojil k televizi a tento problém je tam taky. Dřív jsem hrál pouze na konzoli, je tedy možné že to je OK, když hraju ze 3 metrů na TV tak jsem tomu nevěnoval takovou pozornost. ale i u té TV. Btw. děje se to i u GTA 5, další hry jsem nezkoušel. Jak to případně opravit vylepšít? Blikání obrazu si nevšímejte, to je způsobeno kamerou.
Jelikož PS3 nemám, tak nevím, do jaké míry lze grafiku nastavit, jestli to vůbec jde..
Ale řekla bych, že kombinace nízkého rozlišení, interpolace a absence Anti-Aliasingu si bere svou daň. Monitor neběží na svém nativním rozlišení a tak obraz roztahuje. Díky tomu, že to není v řadě 2:1 tak některé pixely roztáhne víc než jiné..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.