Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk na internetu - v prohlížeči

Od: petr2218* odpovědí: 19 změna:

zdravím potřrboval bych poradit se zvukem na netu. na youtube mi nejde vubec, ani v on-line hrach. ale třeba na ct.cz mi video přehravané ve windows media player jde. podle starších diskuzí jsem vyzkoušel snad všechno, a pořad nic. zkuste prosím poradit. dík

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale napadá mě nainstalovat si aktuální kodeky, stánout Winamp a RealPlayer...

hodnocení

0x

Zkus tohle:

forums.techguy.org/...

Uložíšdo reg souboru-vše tučné

petr2218*
hodnocení

nevim ja přesne uložit do reg souboru. mužes mi to prosím te popsat podrobneji. dik

acemcintosh*

Na tom není nic těžkého, otevřeš si Poznámkový Blok, nebo jakýkoli jiný textový editor, zkopíruješ tam text, dáš Uložit, jako příponu vyber Všechny soubory a jako název vyplň "missing.reg". Pak na tento soubor dvakrát poklepeš myší, odsouhlasíš a je hotovo.

Takhle jsem to už uložil:

rapidshare.com/...

nebo tady:

bagruj.cz/...

petr2218*
hodnocení

nejak mi to nejde. dam do poznam. bloku , uložim s připonou missing.reg dvakrat poklepu a vyskočí hlaška zadany soubor není skript registru lze importovat pouze binarní soubory

petr2218*
hodnocení

dík neco jsem delal asi blbe, ale zvuk porad stejne nejde

Flash naistalovaný doufám máš, restart jsi snad zkusil taky- změny v registru se projevují často po restartu a tohle: poradte.cz/... jsi snad už zkoušel? Páč tamto je asi jediný postup co jsem po dlouhé době na netu vyhrabal :)

petr2218*
hodnocení

flash nainstalovany mam, restart jsem udelal. i podle te diskuze jsem to zkoušel. a proste to nejde. je ale divné ze mi nejde ani zvuk při nabíhaní windows, zvuk myše.

Všude zesíleno? Bych řekl že máš někde ztlumené zvuky...nebo ti nejdou nikde...

petr2218*
hodnocení

všechno zesíleno. mp3ky hrajou, filmy jdou taky se zvukem, jenom proste ty videa a zvuky systému

No a v ovládacích panelech když dáš zvuky tak tam je co? Jde tam nějaký spustit ručně?

petr2218*
hodnocení

spustit ručne jsem tam nenašel. ale u zvuku systemu tj. ZVUKY-ZVUKOVÉ SCHÉMA mam na vyber dvě položky vychozí nastaveni a bez zvuku. ja mam vychozí schéma

Ježiš nápis spustit ručně tam určitě nebude,ale je tam ta šipka jako je play u přehrávačů- tim si vybbraný zvuk u vybrané akce přehraješ. Taky je tam v jiné záložce vybrané zvukové zařízení, tam musí být správné taky

petr2218*
hodnocení

zvuky jsem si zkoušel přehravat-nejdou. zvukové zařízení je spravné tj. soundmax

chyba? je tam vidět ta šipka? Nebo udělej nějaké fotky

petr2218*
hodnocení

šipka tam videt kliknu na ni objeví se stopka, proste ten zvuk přehrava

No to znamená že bude nejspíše jen někde ztlumen, ale kde? To ti asi jen tak od boku neřeknu, když jsi řikal že jsi všechno prošel. Zkus nastavit profil bez zvuku a po restartu vrátit ten normální. Nebo odinstaluj a nainstaluj znovu zvukovku...

hodnocení

0x

jen tak prubněte jiný prohlížeč, za zkoušku nic nedáte ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]