Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač se seká

Od: rasta odpovědí: 3 změna:

Ahoj,mám veliký problém s počítačem,už asi dva dny se mi zničehonic prostě strašně sekne (např: Při hraní hry nebo když jsem na internetu) a poté se mi jakoby restartuje a ukazuje mi to takovou hlášku: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press key". A potom musím počítač vypnout protože když něco zmáčknu tak se mi ta hláška objevuje pořád dokola.Typuju že to souvisí s pevným diskem, protože se mi asi před týdnem ukazovala na ploše hláška od Windowsu že zjistil problém s pevým diskem,já ale však dával vždycky zrušit a takhle to dopadlo.Vždycky když zapnu počítač chce to po mě buď ať zmáčknu F1 a tím to přeruším a nebo F11 a tam nějak řešit,ale to jsem zatím nezkoušel.Prosím vás poraďte protože mi vadí že se mi počítač sekne hned třeba 5 minut po zapnutí a nebo třeba půl hodiny po zapnutí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Tak udělej, co ti PC říká. Vlož originál CD nebo DVD a stiskni klávesu.

doplněno 15.11.14 15:54:

Vzhledem k pravidlu Z7 je možná jenom jedna rada. Pořiď si legální Windows a přeinstaluj. Pokud je ta kopie legální, tak ji použij.

rasta
hodnocení

A když mám kopii Windowsu tak co?

Pokud mas nelegalni system, mel bys mit dostatek znalosti to alespon odrzet v chodu. Pokud nezvladnes ani to, dobre ti tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]