Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložení fotografie do komentáře v Excelu

Od: arkanek odpovědí: 4 změna:

Zdravím.

Prosím o radu, jak se vkládá fotografie (jpg) z určitého souboru do komentáře v Excelu?

V Excelu do určité buňky něco napíšu. Pak dám pravým tlačítkem na myši a stisknu Přidat komentář. Otevře se mi okno a do toho okna chci vložit určitou fotku z nějakého souboru. Nenašel jsem bohužel způsob, jak na to. Pomůže prosím někdo?

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zkusila bych fotku vložit přes formát komentáře, barvy a čáry, barvy a v efektech výplně vybrat obrázek..

Jo, tohle funguje *palec* . Sice mě nikdy nenapadlo do komentářů dávat obrázky, ale může se to hodit :) .

111®

jo to by šlo...kliknout na šrafovaný okraj komentáře pravou myší, vybrat Barvy a čáry,,,ve Výolni kliknout na šipku a vybrat Vzhled výplně, pak klik na Obrázek...následně klik na Vybrat obrázek...několik OK a měl bytam být...

111®
15.11.14 10:39
hodnocení

0x

nijak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]