Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tato cena notebooku ok?

Od: nutt* odpovědí: 13 změna:

Tak sem objehal pár krámů v okolí a v jednom mi nabídli docela slušné a podle mého i cenově dobré notebooky. Ale rači se ptám zda je i podle vás za tu cenu přijatelný! Mě by tyto parametry stačili.!

ASUS NB F5M AMD T64 MK36 odkaz na notebook

Podrobnosti:

Processor & Sockets
AMD TURION 64 MK-36
Support Power4 Gear+ (Frequency limited + throttle)
BIOS
AMI BIOS code
4Mb Flash EPROM
Boot from USB, LAN,Ai-Flash 3,Ai-Flash 4,
Ai-Flash 5
Chipset
NVDIA C51MV+ NVDIA MCP51
Main Memory
1024Mb RAM
2 x SODIMM socket for expansion up to 2048MB DDR2-533/667 DRAM support
(Including 256MB/512MB/1G)
Graphics & Video Module
NVDIA C51MV (Marketing Name : GeForce Go6100)
Multi-Card Reader
One built-in card reader support
MMC/ SD/XD/MS (4 in 1)
Hard Disk Drive
80Gb HDD
2.5"9.5 mm IDE HDD with Ultra DMA100 supported
80/100/120GB; support 5400 RPM SATA
Fixed type, easy for BTO
LAN / Wireless
10/100 Mbps LAN built-in
Support Wake-On-LAN on S3/S4 AC-In Mode only
Integrated 802.11b/g(BTO option)
(Mini-Card PCI-e)
Bluetooth module v2.0+EDR (BTO option)
Interface
VGA Port (D-Sub 15)
One Headphone-out jack (WO/SPDIF)
One Microphone-in jack
One RJ11 Modem jack for phone line
One RJ45 LAN Jack for LAN insert
4 USB 2.0 ports
TPM 1.2 (option)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Za danou cenu se jedná jistě o velmi dobrou koupi, notebooky od Asusu jsou velice kvalitní svým zpracováním, takže jistě nezklamou (ač jsou již novější modely s inovovanými šasi - dražší). Já osobně jsem ale fanda notebooků Acer, takže bych si vybral tento: www.czechcomputer/.... Ten se parametry příliš neliší, jen má lepší procesor (dvoujádro - určitě bych do něj šel pokud plánuješ na počítač kódovat video nebo tak). Finální volba je ale samozřejmě jen na tobě.

nutt*
hodnocení

tak sem na ten notas koukal ale mam k nemu vyhrady a to OS Linux, nemam s timto OS zkusenosti!

a dále z toho nevím zda má WiFinu kdybys mi na tydle 2 otazky odpovedel byl bych rad. ;)

O WiFi je tam přímo v textu psáno (WiFi-g). A ta druhá otázka je jaká?

nutt*
hodnocení

jo díky, no ta druhá jak s tima Linuxama? Jestli sou dobré či ne!

al bunda*

Linux je dobrý, ale je to ÚPLNĚ jiný operační systém.

acemcintosh*

úplně zas ne:) Hodně věcí má s Win společný, ale má trochu odlišnou filozofii. Jinak pro tazatele bych zmínil, že to není nikterak důležité, jaký systém je na notebooku předinstalovaný, jelikož se dá snadno nahradit jiným a navíc pokud dobře čtu, ten tvůj vybraný Asus je dokonce bez OS;)

nutt*
hodnocení

jj je ale tak raději se ptám protože o tomto systému nic nevým a není vyloučeno že se má volba kdykoli změní :)

al bunda*

Tak studuj.. abclinuxu.cz/...

acemcintosh*

Dobrá stránka se základními informacemi o Linuxu je také tato: www.linux.cz/

dusatka*
hodnocení

0x

Já jsem měla dva notebooky Asus, oba měly neustálé problémy s panty a byly dokonce vícekrát opravované v záruce. Jednoho jsme se zbavili hned po záruční době a druhý bohužel hned po záruční době odešel do počítačového nebe.

nutt*
hodnocení

Měl někdo eště s Asusama něaký problém?

Ne, problém mělo jen jedno F5R a to byl problém se základní deskou který se rešil u jedné téhle serie (po probuzení šly větráky naplno a přestalo až po úplném vypnutý) a bylo to řešeno hned po koupi. Neni to sice kvalitou Dell,ale krám to rozhodně neni.

Jak jsem řekl, podělá se ti cokoliv

my*

Asus je celkem kvalitní značka, toho bych se nebál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]