Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nano přijímač k myši

Od: sword® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , prosím Vás mám tento dotaz přestal mě fungovat nano přijímač k myši a klávesnici, nevíte zda se nechá sehnat samostatně a nebo musím koupit celou myš s nano přijímačem. Ať hledám na netu nikde jsem nano samostatně nenašel. Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Značka a model myši?

doplněno 16.11.14 14:20:

Tak zrovna tahle myš má tzv. univerzální nano příjmač. Jeden přijímač může obsluhovat až šest zařízení. Takže máte dvě možnosti. Pokud např. máte starší klávesnici, koupit novou s tímto přijímačem, který bude obsluhovat jak klávesnici i myš nebo koupit samostatný přijímač. Klávesnice s přijímačem unifying např. na Heuréce nejlevnější kolem 450kč.

Ovšem samostatné příjmače v ČR oficiálně nejsou, dají se koupit na oficiálních stránkách Logitechu ale za eura. "Jen"za 10€, ale dalších 12,25€ je poštovné a poplatky, takže se to za těch 600,- moc neoplatí. Nebo na E-bay už kolem 200kč. S tím ale nemám zkušenosti nevím jak je to s poštovným apod.

hodnocení

Je to logitech M705

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je nutné si uvědomit, že myš a klávesnice jsou spotřební materiál, u kterého se nepočítá s opravou nebo výměnou jakýchkoli dílů. Jedna z možností by byla navštívit nějaký větší servis a poptat se, druhá je oslovit výrobce. Renomovaný výrobce by možná mohl učinit vstřícné gesto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]