Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řázení souborů

Od: vl* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

lze nějak ve windows 7 řadit soubory ve složce? Potřeboval bych seřadit fotky aby nebyly na přeskáčku, ale aby šly za sebou. Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, místo slovního názvu zvolte číslování a potom řazení podle jména (názvu).

Např. 001.jpg, 002.jpg nebo 001_Praha.jpg, 002_Brno.jpg. Zdravím!

hodnocení

2x

Jak za sebou? Podle abecedy, velikosti, datumu vytvoření ... možností je mnoho. Nebo máte na mysli něco jiného?

Klikněte pravým tlač. myši na volné místo vedle fotek a vyberte seřadit podle a vyberte si.

doplněno 14.11.14 17:55:

Napadá mě jedině očíslovat podle toho jak je chcete mít po sobě, bud nově nebo přidat číslo ke stávajícímu názvu a potom dát seřadit podle názvu.

Ale hýbat s fotkama ve složce nejde. XP to tuším uměly. Ale po zavření okna a znovu otevření se stejně uspořádaly podle nastavení.

vl*
hodnocení

No potřebuji je seřadit, tak jak já chci. Ve windows je možné řadit soubory jen pdole času, datumu atd, ale ne podle toho, jak já chci. Chci například, aby poslední fotka byla na prvním místě a předposlední aby byla ve prostřed...

hodnocení

0x

Vpravo je uspořádat podle, myslíte to?

doplněno 14.11.14 17:48:

Leda je pojmenovat jako čísla.

Řázení souborů
vl*
hodnocení

Ne, nechci je seřadit podle měsíce, dnu či hodnocení. Chci aby poslední fotky byly například na posledním místě a předposlední například na druhém místě. Jde to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]