Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit soubor bitové kopie?

Od: misa503® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych odstranit starší soubor bitové kopie, ale píše mi to, že odstranit nelze, protože je soubor používán, ale nejsem si toho vědom a nevím jak se údajné používání souboru zbavit - zavřít.

Děkuji za případné rady.

Jak odstranit soubor bitové kopie?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - zcela ukončete program, který soubor používá a potom by už měl jít smazat. Někdy stačí restart PC a program běžící na pozadí se ukončí. Zdravím!

doplněno 14.11.14 14:18:

Podíváte se do Správce úloh systému Windows, zkusíte určit běžící program a ten ukončíte.

Možná to nedovolí i zapnutá funkce Obnovení systému. Spolehlivě by to šlo smazat pod Live-CD s OS Linux.

hodnocení

Jak mohu ukončit nějaký program, když nevím kde a viditelně nikde nic neběží? Jak zjistím, kde který program běží?

Restart také nepomohlo.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jen mě napadlo - není ta bitová kopie vytvořena nějakým vypalovacím programem? A není ještě ta složka stále zadána v tomto programu? Ověřte to.

hodnocení

Chyba byla v zapnuté ochraně systému " C ". Ochranu jsem vypnul ve vlastnostech systému, soubor smazal, pak jsem ochranu zase zapnul. Jinak všechny zde návody proto nepomohly.

macko
hodnocení

0x

existuje prográmek unlocker. ( www.emtyloop.com//... )

Jak odstranit soubor bitové kopie? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]