Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Thhumbs.db jsou miniatury obrázků. Jak zakázat jejich vytváření? Stále se mi někde na PC objevují.
Mám WIN 8.1
Údajně se to i vypnout v možnostech složky. Ale nepodařilo se mi to stále vypnout.
Pak se mi podařilo zjistit, že by to mělo jít i zde : sitepoint.com/...
Ale došel jsem k bodu - viz obr., kde nikde nevidím VYPNOUT UKLÁDÁNÍ DO MEZIPAMĚTI NÁHLEDŮ VE SKRYTÝCH THUMBS.DB SOUBORY.
Prosím, kde dělám chybu? PC spíše nerozumím, potřeboval bych nějaký jasný a stručný postup, jak se ikonky Thumbs.db zbavit na PC trvale.
Děkuji.
doplněno 13.11.14 17:40:Došel jsem k nápovědě : www.chip.cz
Dobrý den, ta nápověda z CHIPu se zdá býti srozumitelnou - provedete úpravu v registru OS.
Ale, nic jiného tam nedělejte nebo by mohl být problém. Zdravím!
doplněno 13.11.14 18:45:Tak, ona je to nápověda pro síťové disky a Vy to chcete zakázat asi na místním disku. To by ten klíč "DisableThumbsDBOnNetworkFolders" musel být asi "DisableThumbsDBOnLocalFolders".
Ale, nemohu to vyzkoušet, tak je to bez záruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.