Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Androidu ve virtualBoxu

Od: helper123* odpovědí: 7 změna:

Zdravím přátelé,
chtěl bych si nainstalovat Android jako virtuální počítač v aplikaci VirtualBox a instalace se nedaří. Vždy To spustím, nabíhá to, načte "Detecting Android x86", načítá a poté se restartuje. Virtuální instalační disk v téhle fázi nereaguje. Pokud dám boot z disku (v domnění, že tam bude pokračovat instalace) mi to ohlásí, že systém není nainstalován. Jsem s tím v koncích, přátelé a kamarádi. Děkuji za Vaše cenné rady a doufám, že to zde společně nějak vyřešíme. *klik*

Instalace Androidu ve virtualBoxu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli to dobre chapu tak brzy po ranu,chcete neco jako BlueStacks?
helper123*
hodnocení

Právě BlueStacks ne, protože se mi to nejeví jako dobrá cesta. Jednoduše chci nainstalovat Android ve VirtualBoxu a nedaří se mi to.

hynek*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém s úspěšným koncem, musím pohledat řešení, které jsem použil, jen vězte, že to jde.. Tuším že to byl nějaký problém s virtualizací, ale jak řikám, musím pohledat

helper123*
hodnocení

První jsem to zkoušel podle sebe, nevyšlo to... Poté podle nějakého návodu a výsledek stejný... Díky! :)

torr

jak dopadnete po tomto návodu...? svetandroida.cz/...

helper123*
hodnocení

Omlouvám se za delší neaktivitu, tenhle návod jsem vyzkoušel a stalo se mi úplně to samé, co při ostatních pokusech.

helper123*
hodnocení

Aktualizuji

doplněno 21.12.14 20:20:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]