Nejste přihlášen/a.
Jsem značně naštvaná. Nevím jestli mám být na sebe, neno na tu aplikaci. Mně se Jalbum líbí a tak jsem se rozhodla, když už mi vypršela zdarma licence, že si zaplatím nabízenou Pro. Málo peněz to rozhodně nebylo.
Ani po stažení a instalaci mi to nenabídlo plnou verzi, stále jen tu zkušební a ta už prý vypršela. Podařilo se mi nahrát ještě jednu prezentaci fotek a konec. Tak nevím, špatně jsem četla? Chápala jsem, že to mám napořád a navíc ani instalace nebyl plná verze i když mi poslali mail a děkovali. Kde jsem udělala chybu? Zuřím!
Poradí mi někdo? Díky!
Odinstalovala jste napřed tu zkušební licenci? Jestli ne, odinstalujte (napřed ale zazálohujte vše, co jste v ní vytvořila). Potom CCleanerem (nebo RegCleanerem – s tím ale opatrně) odtsraňte všechny záznamy o aplikaci z registru.
Restartujte PC a znovu nainstalujte. Ohlídejte si instalaci, čtěte vše, co Vám bude program nabízet. Vyberte vlastní instalaci a odškrtejte (nechte prázdná okénka) vše, co nebudete chtít (tak zabráníte instalaci zbytečného balastu).
Po dalším restartu by měla aplikace fungovat. (U většiny programů s tímto postupem uspěju.)
S placenou verzí máte k dispozici i podporu na e-mailu, takže jim můžete napsat.
Dekuji za snahu, to jsem udelala take, vsechno je marne. Napsala jsem jim dva maily, jsem zvedava, jestli vubec odpovedi. Maji i ty stranky trosku v rozkladu. Snad jedine jestli to nepustej az budou mit platbu na uctu. Ale prisel dekovny mail a v nem nic ceho bych se mohla chytit. Tak uvidime. Smejdi kam se jeden podiva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.