Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám doma mini PC Intel NUC (MS Windows), který má pouze 4x USB 3.0 (podle specifikace). Vzhledem k tomu, že jsem potřeboval připojit více zařízení do USB, pořídil jsem si tento USB hub:
Po zapojení se mi USB hub přihlásil, ale ve chvíli když jsem do něj připojil bezdratovou klávesnici, myš a WIFI adaptér, začalo se jakoby odpojovat a připojovat připojené zařízení. Po chvilce pak vyskočila hlaška "USB device not recognized". Nevíte někdo co to přesně znamená a jak se tohoto zbavit, aby to fungovalo?
0x
Dobrý den, ono Vám to píše, že USB zařízení nebylo rozpoznáno. Myslím, že se to odpojí, protože to ten port USB (zdroj) neutáhne - není tam potřebné napětí. Zkuste to připojit do jiného portu USB nebo neobsazujte všechy porty, resp. připojujte méně zařízení k PC.
Zdravím!
doplněno 12.11.14 08:05:O nezávislém ext. napájení jste nic nepsal - tak zkuste jiné porty v PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.