Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mohli by jse mi poradit-můj notebok začal psát dvojitá písmenka-je to způsobeno virem,nebo klávesnicí?---jak můžu problém odstranit...díky
příklad: jak se ttady mátte,co s tím mám dělat jje to pproblém 5533
Podívej se, pokud tam třeba nemáš vilitý nějaký lepkavý nápoj. To už se mi stalo. Klávesnici bych asi pročistila ![]()
právě že ne,jsou dny kdy je to ok,ale třeba včera a dnes to blbne...zajímavé že to většinou dělají písmenka t,j,p,r,5,3---před dvěma hodinama to pořád blblo a ted to zase jde-nějak to nechápu,projel jsem to avg a našlo to nějakýho tr.koně (1*)-tak nevím,asi to celé zformátuju---moc zkušeností nemám mám ntb packard bell bez inst.cd tak snad to půjde přes ten program Recovery
já tak na svém starém NTB zkusil externí klávesnici - bylo to ok - tak jsem sháněl klávesnici na NTB - sehnal jsem, po cca měsíci opět chyba dle vašeho popisu... tak jsem se na to vykašlal, koupil si externí rolovatelnou klávesnici ITWorks (předchozí externí rolovatelná byla opravdu hnus a nedalo se s ní pracovat..) - tato je slušná, dobře se mi na ni píše a vleze se bez potíží do tašky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.