Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mohli by jse mi poradit-můj notebok začal psát dvojitá písmenka-je to způsobeno virem,nebo klávesnicí?---jak můžu problém odstranit...díky
příklad: jak se ttady mátte,co s tím mám dělat jje to pproblém 5533
Podívej se, pokud tam třeba nemáš vilitý nějaký lepkavý nápoj. To už se mi stalo. Klávesnici bych asi pročistila
právě že ne,jsou dny kdy je to ok,ale třeba včera a dnes to blbne...zajímavé že to většinou dělají písmenka t,j,p,r,5,3---před dvěma hodinama to pořád blblo a ted to zase jde-nějak to nechápu,projel jsem to avg a našlo to nějakýho tr.koně (1*)-tak nevím,asi to celé zformátuju---moc zkušeností nemám mám ntb packard bell bez inst.cd tak snad to půjde přes ten program Recovery
já tak na svém starém NTB zkusil externí klávesnici - bylo to ok - tak jsem sháněl klávesnici na NTB - sehnal jsem, po cca měsíci opět chyba dle vašeho popisu... tak jsem se na to vykašlal, koupil si externí rolovatelnou klávesnici ITWorks (předchozí externí rolovatelná byla opravdu hnus a nedalo se s ní pracovat..) - tato je slušná, dobře se mi na ni píše a vleze se bez potíží do tašky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.