Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice píše dvojitá pismenka

Od: ronny6 odpovědí: 7 změna:

dobrý den,mohli by jse mi poradit-můj notebok začal psát dvojitá písmenka-je to způsobeno virem,nebo klávesnicí?---jak můžu problém odstranit...díky

příklad: jak se ttady mátte,co s tím mám dělat jje to pproblém 5533

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hay
hodnocení

1x

Podívej se, pokud tam třeba nemáš vilitý nějaký lepkavý nápoj. To už se mi stalo. Klávesnici bych asi pročistila :)

Pokud to dělají všechna písmenka na příč klávesnicí tak bych problém v hardwaru nehledal. Jestli pár písmen u sebe tak ano.
ronny6
hodnocení

právě že ne,jsou dny kdy je to ok,ale třeba včera a dnes to blbne...zajímavé že to většinou dělají písmenka t,j,p,r,5,3---před dvěma hodinama to pořád blblo a ted to zase jde-nějak to nechápu,projel jsem to avg a našlo to nějakýho tr.koně (1*)-tak nevím,asi to celé zformátuju---moc zkušeností nemám mám ntb packard bell bez inst.cd tak snad to půjde přes ten program Recovery

Vida, avg si s tím trojanem neporadilo? Po jeho odstranění a restartu tam pořád je? Formátování disku je ultimatni řešení proti virům *smich*
ronny6
hodnocení

avg,to nejde-napíše chráněno-ostraněno a když to zkusím za dva dny tak je tam zase,nejsem žádný odborník na pc ale zdá se mi že po projetí avg ten problém zmizí jako například ted ale za ty dva -tři dny se problém znova objeví.

k2

Pripojte si "externi" klavesnici. Bude-li to blbnout i s ni, tak je to SW problem.

jmlc*
hodnocení

0x

já tak na svém starém NTB zkusil externí klávesnici - bylo to ok - tak jsem sháněl klávesnici na NTB - sehnal jsem, po cca měsíci opět chyba dle vašeho popisu... tak jsem se na to vykašlal, koupil si externí rolovatelnou klávesnici ITWorks (předchozí externí rolovatelná byla opravdu hnus a nedalo se s ní pracovat..) - tato je slušná, dobře se mi na ni píše a vleze se bez potíží do tašky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]