Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bod obnovení

Od: pejo® odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

kliknu na Bod obnovení a je to v háji. Posílám screeny. Okno je prázdné. Taky je tam hláška, že to v knihovně nenašlo. Tak jsem tu knihovnu pomocí Linuxu vyměnil a v tom to není. Opakuje se to. Něco se zmrvilo a nevím co. Mám XP Home. Děkuji za rady.

Bod obnovení
Bod obnovení #2
Bod obnovení #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

stalo se mi to také.instaloval jsem myphoneexplorer a k němu byl přilepený nějaký "antivirus",který začal skenovat comp.nalezl stovky virů,které za poplatek nabídl odstranit.nešlo se ho zbavit a mimo jiné jsem se ani nedostal do bodu obnovy...napsalo mi to tu první hlášku.vyřešeno čistou instalací os...

hodnocení

Nechci reinstalovat. Nemám to ani půl roku. Reinstaluji jednou za rok či dva. Chci tomu přijít na kloub. Děkuji.

doplněno 12.11.14 01:04:

Ani v nouzáku to nejde. Je to stejné.

naihonn*

Pokud nějaký virus zlikvidoval důležité systémové soubory, tak to pravděpodobně bez přeinstalování žel nepůjde. Pro příště doporučuju si po nainstalování nejzákladnějších programů vytvořit pomocí nějakého programu, například Macrium Reflect, obraz disku jako zálohu. Pak je případné "přeinstalování" otázkou chvilky. Dá se tak ušetřit hodně času. Placené verze takových programů pak umožňují i průběžně zálohovat jen nové změny, ne celý disk, ale bez toho se dá obejít.

hodnocení

Rozumím. Jako antivirus mám AVAST. Příště to budu klonovat. Některé programy jsou free.

hodnocení

Tak ten Bod obnovení mám opravený. Udělaly to Automatické aktualiace. Stáhnul jsem si je a nainstaloval. Sám bych na to asi nepřišel. Tak je to vyřešené. Posílám screen.

zepe*
hodnocení

0x

Vypnout nástroj Obnovení systému -restart-a znovu zapnout pomůže to?

hodnocení

To už nezjistím. Aktualizace to opravily. U PC jsem každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]