Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku

Od: kamaradenka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

hodlám si pořídit notebook tak do 15000, ale nerozumím tomu ani zbla, takže jsem přišla škemrat o radu.

Musím si vybrat nějaký na Alza.cz, protože jsem dostala slevové poukázky.

Hraju ráda počítačové hry, takže bych byla ráda, aby aspoň něco zvládnul a měl přijatelně velkou klávesnici.

Jestli nemáte žádný vytipovaný, uvítala bych i radu, podle čeho vybírat:)

Děkuji mnohokrát.

KD

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Dobrý večer,

jaké hry přesně hrajete? jak moc jsou náročné? Co se týče slev, pozor na to, některé slevy na alza lze použít až určité částky a některé ani nelze kombinovat a samozřejmě jsou tyto ifnormace napsané vždy dole a pokud možno malým písmem

co doporučit? třeba tenhle nejnovější hry na něm úplně hratelné nebudou, ale nějaké méně náročné na něm poběží bez problémů a nebo tenhle taky vůbec nen špatnej při poměru výkonu/ceny

kamaradenka
hodnocení

Děkuju za odpověď.

No, když to je problém, že já ani neumím zhodnotit, jak ty hry náročné jsou :)

Hraju LoL, Zaklínače, Thief, Terraria... ta poslední zrovna asi moc náročná nebude.

Jinak co byste řekl třeba na tento alza.cz/... Je jen o 1000 dražší a má 8GB RAM. Jestli by mi to tedy nějak pomohlo. Děkuju za pomoc.

filip17*

na něj jsem se také díval, ten už zvládne i náročnější hry byla to další varianta, ty dva předtím by měli ty hry co hrajete zvládnou s přehledem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]