Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hodlám si pořídit notebook tak do 15000, ale nerozumím tomu ani zbla, takže jsem přišla škemrat o radu.
Musím si vybrat nějaký na Alza.cz, protože jsem dostala slevové poukázky.
Hraju ráda počítačové hry, takže bych byla ráda, aby aspoň něco zvládnul a měl přijatelně velkou klávesnici.
Jestli nemáte žádný vytipovaný, uvítala bych i radu, podle čeho vybírat![]()
Děkuji mnohokrát.
KD
Dobrý večer,
jaké hry přesně hrajete? jak moc jsou náročné? Co se týče slev, pozor na to, některé slevy na alza lze použít až určité částky a některé ani nelze kombinovat a samozřejmě jsou tyto ifnormace napsané vždy dole a pokud možno malým písmem
co doporučit? třeba tenhle nejnovější hry na něm úplně hratelné nebudou, ale nějaké méně náročné na něm poběží bez problémů a nebo tenhle taky vůbec nen špatnej při poměru výkonu/ceny
Děkuju za odpověď.
No, když to je problém, že já ani neumím zhodnotit, jak ty hry náročné jsou ![]()
Hraju LoL, Zaklínače, Thief, Terraria... ta poslední zrovna asi moc náročná nebude.
Jinak co byste řekl třeba na tento alza.cz/... Je jen o 1000 dražší a má 8GB RAM. Jestli by mi to tedy nějak pomohlo. Děkuju za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.