Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hodlám si pořídit notebook tak do 15000, ale nerozumím tomu ani zbla, takže jsem přišla škemrat o radu.
Musím si vybrat nějaký na Alza.cz, protože jsem dostala slevové poukázky.
Hraju ráda počítačové hry, takže bych byla ráda, aby aspoň něco zvládnul a měl přijatelně velkou klávesnici.
Jestli nemáte žádný vytipovaný, uvítala bych i radu, podle čeho vybírat
Děkuji mnohokrát.
KD
Dobrý večer,
jaké hry přesně hrajete? jak moc jsou náročné? Co se týče slev, pozor na to, některé slevy na alza lze použít až určité částky a některé ani nelze kombinovat a samozřejmě jsou tyto ifnormace napsané vždy dole a pokud možno malým písmem
co doporučit? třeba tenhle nejnovější hry na něm úplně hratelné nebudou, ale nějaké méně náročné na něm poběží bez problémů a nebo tenhle taky vůbec nen špatnej při poměru výkonu/ceny
Děkuju za odpověď.
No, když to je problém, že já ani neumím zhodnotit, jak ty hry náročné jsou
Hraju LoL, Zaklínače, Thief, Terraria... ta poslední zrovna asi moc náročná nebude.
Jinak co byste řekl třeba na tento alza.cz/... Je jen o 1000 dražší a má 8GB RAM. Jestli by mi to tedy nějak pomohlo. Děkuju za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.