Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém programu otevřít formát dgn?

Od: veral* odpovědí: 6 změna:

Zažádala jsem si u O2 vyjádření o existenci sítí a trasa vedení komunikačn sítě přišla v tomto formátu, který mi nešel otevřít. Na jejich webu jsem pak našla doporučení si nainstalovat program Bentley View V8i ale po otevření souboru se mi vůbec nic nezobrazuje, tak nevím kde je chyba a jiný program se mi nepodařilo najít :( Neporadí někdo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
10.11.14 23:13
hodnocení

0x

photoshop

veral*
hodnocení

photoshop nemám a jinak je teda moc drahý :(

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Na netu jsem našel, že by to mohlo jít v programu FileViewPro.

veral*
hodnocení

jdu najít a vyzkoušet

doplněno 10.11.14 23:33:

tak jsem našla stáhla, ale je to nějaká nejspíš reklamní blbost a prohledává to registry, chjo se z toho nevymotám...

hodnocení

0x

Exisuje na to prohlížeč zdarma. Bentley View Doporučuje ho i samotné O2 viz

veral*
hodnocení

jak jsem psala... přímo v tom doporučovaném programu se mi vůbec nic nezobrazuje, takže nevím kde je chyba :(

doplněno 12.11.14 10:40:

tak po tom několika hodinovém mučení co s tím dál jsem zjistila, že nejspíš byla fakt chyba v tom staženém souboru od O2, protože když mi teď dorazily podklady z ČEZu tak totožná přípona mi v tomto prográmku soubor otevřela...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]