Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si koupit novou grafickou kartu ale nejsem si jistý jestli mi to unese procesor.
Zde je ta grafická karta : alza.cz/...
Tady moje PC sestava :
CPU: Intel(R) Pentium 6870 @3.10Ghz
RAM: 4,00 Gb
Typ systému: 64bitový systém
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTS 450
Budu rád za každou odpověď
Pokud si pamatuju, tak tohle už se tu nějak řešilo. Já říkám, že není problém. Samozřejmě je do budoucna možné, že by výměna procesoru za lepší ještě o dost pomohla, ale i bez toho si myslím, že to nebude špatné. Jinak předpokládám, že utáhnutím není myšleno nic jiného než jestli nedostatečný výkon procesoru neznemožní vytěžit z té karty maximální výkon. To podle mě nehrozí, ale samozřejmě líp poběží hry, které jsou víc optimalizované pro využití výkonu grafické karty a procesor nepotřebují tolik. Například jen díky tomu jsem i na svojí staré šunce slušně rozběhl nový Tomb Raider. Ale to už jsem odběhl trochu od tématu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.