Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživí mi můj počítač tuto grafickou kartu?

Od: magorjoucz* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit novou grafickou kartu ale nejsem si jistý jestli mi to unese procesor.

Zde je ta grafická karta : alza.cz/...

Tady moje PC sestava :

CPU: Intel(R) Pentium 6870 @3.10Ghz
RAM: 4,00 Gb
Typ systému: 64bitový systém
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTS 450

Budu rád za každou odpověď :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Pokud si pamatuju, tak tohle už se tu nějak řešilo. Já říkám, že není problém. Samozřejmě je do budoucna možné, že by výměna procesoru za lepší ještě o dost pomohla, ale i bez toho si myslím, že to nebude špatné. Jinak předpokládám, že utáhnutím není myšleno nic jiného než jestli nedostatečný výkon procesoru neznemožní vytěžit z té karty maximální výkon. To podle mě nehrozí, ale samozřejmě líp poběží hry, které jsou víc optimalizované pro využití výkonu grafické karty a procesor nepotřebují tolik. Například jen díky tomu jsem i na svojí staré šunce slušně rozběhl nový Tomb Raider. Ale to už jsem odběhl trochu od tématu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]