Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer koupil jsem si mechaniku DVD/RW vypalovacku LG a dostal jsem ktomu CD na kterem jsou programy:PowerDVD,PowerProducer,Nero Express,inCD,SecurDisc viewer
V prodejně mi řekli že na tom CD co jsem k te mechanice dostal je i program který tiskne na vypalené CD/DVD obrazek myslim tim jak je na originalnim CD/DVD a chci se zptat ktery z techto programu to je a jak se s nim zachazi jsem v tom laik prosím o radu díky.
Tisk se dělá přes program Nero CoverDesigner, ale nejsem si jist, jestli je i součástí Nero Express. V plném Neru je.
Ne. Potřebuješ cd nebo dvd co umí lightscribe- má speciální povrch na vrchní straně na který vypaluješ obrázek
To nemůže. Pokud chceš tisknout obrázek na CD na tiskárně, musím mít CD s horní potisknutelnou vrstvou. Pokud budeš chtít tisknout pomocí vypalovací mechaniky technologií Lightscribe, budeš potřebovat stejně tak k tomu přizpůsobená media. Poslední možností je vytisknout na tiskárně na samolepku obrázek a ten pak nalepit na úplně obyčejné CD.
Která je tvoje varianta?
A která možnost?
Obal na papír nemá s cd moc společného, takže ten tisknout jde
Potisk na normální cd nejde, nemají potiskovatelnou vrstvu
Lightscribe taky na normální cd nejde, nejde na ně tisknout z tiskárny,ale mají jinou speciální vrstvu
čili mimo normálního papírového obalu neuděláč bez specoš cd nic
LightScribe, to musíš taky nainstalovat prog. LightScribe tady máš vše co potřebuješ. lightscribe.uzasne.cz/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.