Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LightScribe - jak na potisk CD

Od: xmanx odpovědí: 23 změna:

Dobrý večer koupil jsem si mechaniku DVD/RW vypalovacku LG a dostal jsem ktomu CD na kterem jsou programy:PowerDVD,PowerProducer,Nero Express,inCD,SecurDisc viewer

V prodejně mi řekli že na tom CD co jsem k te mechanice dostal je i program který tiskne na vypalené CD/DVD obrazek myslim tim jak je na originalnim CD/DVD a chci se zptat ktery z techto programu to je a jak se s nim zachazi jsem v tom laik prosím o radu díky.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xmanx
hodnocení

misto toho smajlika tam melo byt velke p

hodnocení

0x

Tisk se dělá přes program Nero CoverDesigner, ale nejsem si jist, jestli je i součástí Nero Express. V plném Neru je.

xmanx
hodnocení

Ano!mam ho v neru ale neumim s nim zachazet nejaky navod by nebyl prosim:)

xmanx
hodnocení

hele mam takovou pitomuo otazku musi byt k tomu tiskarna?

Ne. Potřebuješ cd nebo dvd co umí lightscribe- má speciální povrch na vrchní straně na který vypaluješ obrázek

pctuning.tyden.cz/...

Jsem měl teda za to, že míní "obyčejný" potisk CD s barevným obrázkem.

mno já to pochopil zas takhle *smich*

xmanx
hodnocení

Hoši teď jste mě uplně spletli*smich*tak muže na to byt i normalni CD/DVD?

To nemůže. Pokud chceš tisknout obrázek na CD na tiskárně, musím mít CD s horní potisknutelnou vrstvou. Pokud budeš chtít tisknout pomocí vypalovací mechaniky technologií Lightscribe, budeš potřebovat stejně tak k tomu přizpůsobená media. Poslední možností je vytisknout na tiskárně na samolepku obrázek a ten pak nalepit na úplně obyčejné CD.

Která je tvoje varianta?

cybermagefroll*
Pokud chceš tisknout přímo na CD potřebuješ speciální média. Jinak můžeš samozřejmě vypalovat na běžná média, ovšem bez potisku (nebo si na tiskárně vytisknout etiketu a tu tam dodatečně nalepit - moc nedoporučuju)
Info o LightScribe
cs.wikipedia.org/...
lightscribe.uzasne.cz/...
lightscribe.com/... (anglicky)
xmanx
hodnocení

A přes ted program v Neru to nejde?

xmanx
hodnocení

myslim přes Nero CoverDesigner

cybermagefroll*

Nejde co? Tisknout obaly nebo tisknout na CD nebo dělat obrázky přes lightscribe?

xmanx
hodnocení

Nepochopil jsem tvou otazku

xmanx
hodnocení

Ptal jsem se jestli jde pres ten program v Neru tisknout obrazek na CD/DVD

xmanx
hodnocení

Ptal jsem se jestli jde pres ten program v Neru tisknout obrazek na CD/DVD.

Neumíš říct co chceš. Psal jsem ti tři možnosti, tak si jednu vyber.

xmanx
hodnocení

Jde to přes Nero CoverDesigner přes mechaniku na normalni CD/DVD?

A která možnost?

Obal na papír nemá s cd moc společného, takže ten tisknout jde
Potisk na normální cd nejde, nemají potiskovatelnou vrstvu
Lightscribe taky na normální cd nejde, nejde na ně tisknout z tiskárny,ale mají jinou speciální vrstvu

čili mimo normálního papírového obalu neuděláč bez specoš cd nic

my*
hodnocení

0x

Použij NeroCoverDesigner v tom si uděláš ty štítky

jirka35*
hodnocení

0x

LightScribe, to musíš taky nainstalovat prog. LightScribe tady máš vše co potřebuješ. lightscribe.uzasne.cz/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]