Nejste přihlášen/a.
odpovědi na otázky
Své předplatné VOYO můžete používat až na čtyřech počítačích (PC, Mac, notebook) + na jednom našem zařízení VOYO Player. Není však možné používat tato zařízení současně. U připojených zařízení, jakými jsou Smart TV, iOS a Android zařízení, je možné registrovat pouze dvě zařízení stejného typu (př. 2 TV, 2 tablety, apod). Administraci aktivovaných zařízení, kde můžete provést změnu, naleznete v uživatelském profilu. V případě, že přihlašujete 5.zařízení, a nejedná se o náš VOYO Player, zobrazí se Vám tato informace: Upozorňujeme, že počet provedených změn v registracích zařízení (odhlášení jednoho zařízení a registraci nového) na jednom účtu za měsíc je omezen. Po vyčerpání limitu nebude dočasně možné změny registrací zařízení na vašem účtu provádět. Poznámka: Jako samostatná zařízení se projevují i dva (či více) webových prohlížečů používaných na jednom PC (Mac). Doporučujeme proto používat pokud možno vždy jen jeden prohlížeč na jednom PC.
nepoužíváte více prohlížečů na PC? odhlašujete se pokaždé?
doplněno 09.11.14 22:51:ještě zkontrolujte počet zařízení na svém profilu
Tak už mi voyo opět funguje, začalo fungovat asi před hodinou.Od včerejšího večera ale ani ťuk, pořád tam byla ta jejich tabulka o přečerpání.Nevím, ale toto by mělo být z jejich strany nějak lépe ošetřeno, není to zrovna nejlevněší 189,- měsíčně.I když teď mají akci za 159,- měsíčně.Psala jsem na voyo a toto mi přišlo (modře psané)...
Dobrý den,
stav překročení max. počtu zařízení může vzniknout mimo jiné také prohlížením videí ve více prohlížečích. Z tohoto důvodu je lepší používat pouze jeden, na jednom počítači.
Pro vyřešení potíží s odebráním přidaných PC (či dalších zařízení), klikněte prosím na Můj profil ( http://voyo.nova.cz/profil), poté na tlačítko Nastavení předplatného, kde v přehledu zařízení můžete odebrat jednotlivá zařízení (tlačítko Odebrat). - to jsem odebrala hned jako první včera, přesto zablokováno zůstalo několik hodin.
tak v tom případě jste měla původně víc zařízení (prohlížečů) než čtyři, když jste nějaké odebírala! je to tak?
Na jednom notebooku jsem voyo pouštěla buď v google, firefox nebo explorer a to z důvodu, že mám starší notebook (acer aspire 5315) a občas v jednom nebo druhém prohlížeči voyo šlo "sekaně".Myslela jsem že nevadí pustit si v jednom nebo druhém prohlížeči, chápala bych spíš, že nemůže být voyo puštěné na několika pc.Stalo se, už budu pouštět jen v jednom prohlížeči.Na jaře se chystám koupit nový notebook.
škoda, že jste nenapsala hned, že jste se z některých prohlížečů odhlásila, že jste byly příhlášena jakoby z více PC; v tom případě byste se ode mne ihned dozvěděla, že musíte čekat, až se vám to uráčí poskytovatel zprovoznit...je to taková "odměna" za překročení pravidel...
To se omlouvám, tak jsem se v tom "plácala"a nevěděla co a jak, jsem běžná uživatelka, vy asi větší odborník.Jsem překvapena, že voyo za placenou službu takto utne na tolik hodin.To jako kdyby provozovatel internetu přerušil spojení internetu třeba za to, že někdo někam vlezl na stránky co neměl.Teď mi voyo funguje, chvilku od dopoledne jsem ho měla puštěné, pouze z google prohlížeče a ukazuje mi to přihlášení ze dvou prohlížečů, tak nevím.
ŘEHLED ZAŘÍZENÍ S AKTIVOVANÝM PŘEDPLATNÝM VOYO
Vaše předplatné lze používat až na 4 zařízeních a navíc 1 pozice je exkluzivně vyhrazena pouze pro VOYO Player. Pokud budete chtít předplatné pro více zařízení, odeberte nejdříve jedno z již používaných zařízení.
Zařízení
Datum aktivace
Akce
VOYO PC 2014-11-10 13:52
10.11.2014
Odebrat
VOYO PC 2014-11-10 14:54
10.11.2014
Odebrat
Volné
Volné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.